Bilder fra X7 Bootcamp eventet med SureFire!

 

Sist helg var det duket for en aldri så liten bootcamp med selveste X7 Esports. Dette Esportlaget er virkelig fremadstormende for øyeblikket og gjør det særs godt i spillet League of Legends (LoL). Her har de vunnet en rekke kamper derimot det norske laget Riddle.

 

 

Målet med bootcampen var at gamere kunne møte opp og spille sammen med denne sympatiske X7-gjengen. Her ble det utvekslet gode råd og tips hvor signaturene til medlemmene i X7 Esports hang løst. Bootcampen ble et veldig populært innslag og som traff godt. Med seg på bootcampen hadde X7 Esports merket SureFire som også er en av hovedsponsorene til dette spennende Esportlaget. Dette er et esportlag som vi garantert kommer til å se mye av i fremtiden og som kommer til å bite godt i fra seg i diverse turneringen verden rundt. 

 

 

SureFire er glad for å kunne være en del av X7 Esports og kunne støtte opp om laget på best mulig måte. Videre jobber SureFire med å kunne støtte opp om flere lag og communities her i Norden samt resten av verden. I tiden fremover kommer vi til å presentere dette og bevise at vi satser godt hvor SureFire vil frem med ønske om at de som støttes gjør det godt. SureFire satser friskt tiden fremover noe som er meget spennende for merket sådan. 

 

 

Kjenner du noen Esportlag som du tror kunne hatt godt av SureFires støtte? Eller er du med i et Esport lag eller community som du tror ville hatt godt av å bli støttet?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top