Engelsklærere – følg med her!

Jeg har gjennom flere blogger skrevet om hvor dårlige skoler i Norge er til å bruke spill i læreøyemed. For å si det rett ut. Skolene i Norge er elendige. Det finnes så mange gode spill som kan gjøre undervisningen langt mer moro og lærerik enn det som er tilfelle i dag. Det verste er at skolene sitter med skyggelapper rundt øynene og fanger ikke opp spillene som finnes i dag.

Heldigvis finnes det skoler som faktisk er flinke til å bruke spill i læringen sin og disse skal ha stående applaus. Jeg vet om flere lærere som bruker Assassin’s Creed-spillene blant annet i læringen og spesielt Assassin’s Creed III hvor elever kunne oppleve den amerikanske borgerkrigen på “nært hold”. Rett og slett unik mulighet til å lære om krigen, i tillegg på engelsk. Kan ikke bli bedre enn det og kan garantere at elever som opplever denne formen for læring vil få gode karakterer.

Et annet spill som virkelig har fått opp øynene på meg er spillet “Gone Home”. Dette er et spill hvor du som spiller skal finne løse tråder, finne ting som får deg til å skjønne hva som har skjedd. Spillet er utrolig lærerikt og hjelper deg som spiller til å bruke øynene for å fange opp hva som egentlig har skjedd. Spillet er helt fri for vold og hvor selvsagt er på engelsk. Dette spillet varer ikke lengre enn i 2-3 timer, men til gjengjeld passer det godt inn i engelskundervisningen. Gone Home er et perfekt spill som kan brukes gjennom undervisningen i engelsk.

til dere alle engelsklærere, få tak i spillet og gi elevene en lærerik og underholdende opplevelse. Det er heller ikke noe problem å kjøre prøver gjennom spillets innhold med tanke på den gode historien. Så kast dere i rundt og skaff spillet til skolen din før høsten og nytt skoleår starter!

Spill er sunt anbefaler Gone Home – et spill som egner seg like godt på skolen som i hjemmet. 

Les en anmeldelse av spillet HER!

Går du på en skole som er flink til å bruke spill i læreøyemed? 

Her er et klipp som viser hvordan Gone Home spilles…
ORsSxYDmPx8

#gonehome #lærerik #underholdende #spill #lærer #skolen #undervisning #gamer #spillersunt #school #education #teachers #entertaining #gamer #gaming4life #gamer4life #lovegaming  

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top