Nye mekaniske tastaturer fra SureFire!

 

SureFire er i siget som aldri før og lanserer det ene gamingproduktet etter det andre. For ikke lenge siden presenterte jeg de nye headsetstativene Vinson N1 og Vinson N2 som virkelig har slått godt an. Nå har jeg den glede å kunne presentere nye mekaniske gamingtastaturer fra SureFire. Selv har jeg i en god stund nå brukt membrantastaturet Kingpin og som har funket bra for meg både til gaming og til å skrive med. Det beste med membrantasturer er at de ikke bråker like mye som mekaniske tastaturer gjør. Det negative med membrantastaturer er responstiden som er høyere. Det vil si dette tastaturet som jeg nå skriver med har 8ms mens de nye mekaniske gamingtastaturene har 1ms. Selv skal jeg være ærlig at jeg ikke har merket den helt store forskjellen fra bruken av det mekaniske tastaturet HyperX Origin til dette som jeg nå bruker og som er et membrantastatur.

 

De to nye mekaniske tastaturene har fått navnet Kingpin M1 60% og Kingpin M2. For å starte med det første så krever det kanskje en aldri så liten forklaring når du ser på navnet. M1 60% betyr at tastaturet er kun 60% så stort i forhold til det som er normalt. Denne størrelsen har blitt mer og mer populær, spesielt for de som ikke har all verdens av plass på databordet sitt. Da er man avhengig at gamingutstyret tar mindre plass noe Kingpin M1 60% altså gjør. KingPin M1 leverer all funksjonaliteten til et vanlig spilltastatur komprimert til 60 %. Funksjonstastene, insert,-home, -del, -end, -pgup og pgdown-tastene er fjernet. I tillegg til dette finner du heller ikke de numeriske tastene. Selv om det mangle taster, mister man ingen funksjonalitet fordi alle disse tastene er fortsatt tilgjengelige via sekundære funksjonstaster og snarveier.

 

 

Under the hood finner du røde switcher som er spesiallagd for tastaturet. En annen ting som selvsagt er å finne er diverse lysvisninger. Det vil si du har hele seks forskjellige lysmoduser å velge i mellom. Dette vil at du selv kan sette ditt personlige preg på tastaturet. Selve lysene vises veldig godt fra undersiden av tastene noe jeg selv synes ser fett ut.

 

Om du tror du kan slite ut tastaturet så må du bare tro om igjen. For Kingpin M1 60% tåler over 50 millioner trykk. Det vil si, du har mange, mange tusen timer med spilletid fremfor deg før dette tastaturet takker for seg. Slitestyrken er med andre ord stor noe som også bør være på dagens tastaturer.

 

Her er flere specs for Kingpin M1 60%:
60% gaming keyboard
Mechanical red linear switches – 1ms response time
50 million key presses lifespan
Multi-optional RGB lighting – 6 active modes
100% anti-ghosting keys
3 multimedia shortcut keys
Adjustable settings via software (Windows only)
1.8m braided USB cable
2-year warranty

 

Alt i alt er lite og sjarmerende tastatur med masse funksjoner og egenskaper som bare roper etter å bli eid av en skikkelig gamer. Tastaturet finnes på mange forskjellige språk.

 

Det andre tastaturet som jeg selvsagt må nevne og som er helt flunkende nytt er Kingpin M2. I forskjell til M1 60% så er størrelsen på dette tastaturet med normalt. Det vil si, du finner alle funksjonstaster, de numeriske tastene, piltastene og selvsagt også home, -end, -ins, -del-tastene osv.

 

Videre har du som med M1 60% over 50 millioner  tastetrykk samt mange forskjellige lysinnstillinger og som om ikke det er nok, du har også mulighet til å programmere tastaturet med macroer som du også selvsagt kan på det mindre tastaturet. Det galvaniserte jerndekselet på tastaturet gjør det utrolig slitesterkt og tåler en skikkelig trøkk i kampens hete.

 

Her er noen specs for Kingpin M2:
Mechanical red linear switches – 1ms response time

50 million key presses lifespan
Multi-optional RGB lighting – 6 active modes
100% anti-ghosting keys
12 multimedia function keys
Adjustable settings via software (Windows only)
Metal front panel
1.8m braided USB cable
2-year warranty

 

Med SureFire nye tastatur har du nå enda mer å velge i mellom i det etter hvert rike sortimentet til dette nye varemerket. Gaming er i skuddet som aldri før og det aller beste med produktene fra SureFire er at prisen holdes nede slik at du får mye for pengene. Det vil si, om man kjøper et SureFire-produkt, så har man også penger til overs for å kanskje kjøpe et spill i tillegg. Selv om prisen på produktene til SureFire holdes lave så går det ikke i bekostning av kvaliteten som alltid er på topp. Nå er det bare å vente på at de nye gamingtastaturene skal finne veien hit til meg slik at jeg virkelig kan nyte gamingen med SureFire Kingpin M1 60% og Kingpin M2.

 

Har du tidligere hørt om varemerket SureFire og hvilke merker bruker du mest til gamingen din?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top