Se opp for SureFire Harrier og Skirmish

 

Har du hørt om merket SureFire? Om ikke så er det ikke så altfor merkelig. For det er ikke så lenge siden dette merket dukket opp på markedet med sine nye SSD-er som jeg blant annet fikk gleden av å teste ut. Nå er det en liten stund siden jeg gjennomførte denne testen og siden den gang har jeg flittig brukt disse SSD-en til gamingen min. God kvalitet som gir meg haugvis med gode gamingopplevelser. 

 

 

Nå er altså nye SureFire-produkter på tur. Denne gangen er det ikke snakk om SSD-er, men gaming headsets. I første omgang er det snakk om to spritnye headset og som har fått navnene Harrier og Skirmish. Begge headsetene er bygd litt på samme lest, mens det ene har 7.1 lys (Harrier 360), så har det andre (Skirmish) 2.0 stereo teknologi. Begge headsetene har fett LED-lys og som gir deg litt bling bling noe vi gamere selvsagt gjerne ønsker. 

 

Her er litt mer info om Harrier 360:
Harrier 360 Surround Sound USB Gaming Headset leverer 7.1 Virtual Stereo Surround Sound som gir spillere den alt som trengs for å opprettholde kontroll på slagmarken. Den justerbare RGB-gradientbelysningen kan styres via fjernkontrollen på kabelen, og de store øreputene med polstret bøyle gjør det til en fryd å ha på seg under lange spilløkter. Harrier’s fleksible bommikrofon er avtakbar, slik at vi kan fjerne den når det ikke er nødvendig å chatte, eller når de ser på videoer eller lytter til musikk. Med USB-tilkoblingen er Harrier universelt kompatibel med alle konsoller og PC-er som har et USB-grensesnitt.

 

 

Her er litt mer info om Skirmish:
SKIRMISH Gaming Headset med sin edgy kamuflasje-design og LED-belyste sider og mikrofon passer til alle spilloppsett. Med en 3,5 mm jackforbindelse er Skirmish universelt kompatibel slik at vi kan spille spill, lytte til musikk og nyte god lyd på hvilken som helst plattform – enten det er en spillkonsoll, PC eller bærbar PC. Skirmish har høy ytelse stereo 2.0-lyd og inkluderer en fleksibel innebygd mikrofon som sikrer klar kommunikasjon med venner vi spiller med. Den er også lett, justerbar, har myke, komfortable øreputer, og inkluderer praktisk en volumkontroll og mikrofon dempeknapp på ørekoppen.

 

 

“Vårt nye SureFire-utvalg vil appellere til spillere i alle aldre og evner og gir god valuta for pengene,” sier Clive Alberts, president, Verbatim GmbH. “Multiplayer online-spill gir en viktig sosial funksjon med langt færre mennesker som velger å spille videospill på egen hånd i dag – preferansen er utvilsomt å spille med eller mot andre gamere online, og å ha et godt headset hjelper virkelig til å gi en hyggelig sosial interaktiv opplevelse.”

 

Det beste med dette er at både Harrier 360 og Skirmish er tilgjengelig slik at du kan skaffe dem allerede i dag. Er ikke det bra så vet ikke jeg. 

 

Uansett, skal innrømme at jeg synes SureFire-headsetene ser spennende ut.

 

Hva synes du? Ser dette spennende ut og et merke du gjerne vil sjekke mer ut?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg