SureFire Gaming i fokus!

 

Det er en stund siden SureFire lanserte sine første produkter. Faktisk må vi gå sånn ca. ett år tilbake da det skjedde. Det aller første produktene var to disker, en SSD og en HDD. Begge disse produktene var på en måte startskuddet for SureFire. Siden da har SureFire som er Verbatim GmbH sitt merke, stadig vokst med bredere og bredere sortiment. På listen over produkter finner vi to gaming headset (Harrier/Skirmish), tre gamingmuser (Hawk Claw/Condor Claw/Eagle Claw), ett tastatur (Kingpin), høytalere (Gator Eye), Laptopkjøler (Bora rød og grønn), gamingmus hub (Axis) og to musmatter (Silent Flight/Silent Flight RGB).

 

I fjor ble flere av produktene til SureFire omtalt i diverse medier og gjennomgangstonen var gode produkter til en billig penge. Dette er også målet med de produktene som nå er ute. Produktene skal holde god kvalitet og bruksfunksjonalitet samt at man skal slippe å ruinere seg om man trenger flere ting samtidig. Med å kjøpe SureFire produkter vil man også ha råd til annet også. Dette er vel og bra for lommeboken er ikke alltid like velfylt når det kommer til innvesteringer av gamingprodukter.

 

 

Først ut med å gi gode ord om SureFire var Barnevakten. De fikk anledning til å teste ut flere av produktene og her er noen av omtalene deres;

SureFire Gaming Bunker SSD

SureFire Harrier 360 surround gaming headset

SureFire Silent Flight RGB/Condor Claw

 

Anmelderen hadde virkelig gode ord om produktene fra SureFire noe som beviser at Verbatim GmbH har noe bra på gang her.

 

 

Helt på tampen av året fikk SureFire noen gode ord på Spill.no og da i videoform. Under denne omtalen var det Harrier 360, Condor Claw og Silent Flight RGB som fikk kjørt seg.

 

Harrier 360/Condor Claw/Silent Flight RGB

 

Anmelderen har konkluderte med at man med SureFire gamingprodukter så får man veldig mye bra for pengene.

 

 

Andre steder SureFire presenterte seg var i diverse gamingevents hvor blant annet undertegnede arrangerte i tillegg til Boligmessen i Trondheim Spektrum sammen med Jotunheimen E-sportsenter samt Retrospillmessen miniutgaven. Her ble det delt ut masse premier til heldige vinnere noe som selvsagt ble veldig populært.

 

I tiden fremover har undertegnede planer på en rekke spilleventer når koronapandemien får roet seg litt i tillegg til å fortsette å få produktene omtalt i diverse medier. Både streamere, E-sportlag samt communities er på blokka for å kunne promotere SureFire enda mer slik at flere får opp øynene for produktene.

 

 

Uansett, det skal bli et spennende år og med tanke på at det vil komme en rekke nye produkter fra SureFire. Her er det blant annet snakk om produkter du nærmest ikke ville tro kunne komme fra en produsent som dette. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, gjør du?

 

Har du hørt om SureFire og i så fall hvor?

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top