HyperX med spennende nyheter i 2021

 

Nylig presenterte HyperX nye tilskudd i sin prisbelønte produktlinje ved CES 2021. Gjennom å delta i den digitale versjonen av CES i år fortsetter HyperX å støtte spillere verden over med nye profesjonelle kvalitetsprodukter som blant annet brukes av spillproffer og HyperX-fans. De nye produktene som presenteres under det virtuelle showet inkluderer selskapets første mekaniske 60 prosent tastatur, HyperX Alloy Origins™ 60 Mechanical Gaming Keyboard; ladestasjonen, ChargePlay Duo™ Controller for Xbox Series X / S og global tilgjengelighet for Pulsefire Haste Gaming Mouse, Cloud II Wireless Gaming Headset og til slutt Cloud Revolver™ Gaming Headset + 7.1.

 

“Gaming ble en enda mer populært i 2020 da spillere søkte etter sikker underholdningsmåte å holde kontakten med venner og famile. HyperX’s nye produktsortiment gjenspeiler vårt stadige engasjement for å levere best mulige produkter til den stadig voksende skaren med spillere, uansett når eller hvordan man spiller”, sier Paul Leaman, Visepresident, HyperX EMEA.

 

De siste HyperX-produktene tilfører nye nivåer av komfort, brukerfunksjonalitet, tilpasning og kontroll, utformet for å forbedre spillopplevelsen for spillere i alle nivåer.

 

Som du kan se så har vi litt av hvert å glede oss til fra HyperX. Fra før av har jeg vært aktiv gamer med produkter fra HyperX og har alltid vært meget, meget godt fornøyd med deres produkter. Derfor er det også med stor glede at jeg nå ser frem til disse nye produktene som utover 2021 kommer til å se dagens lys. 

Er det noe av disse produktene du ser frem til?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg