Min trofaste følger…

I alle fall når jeg spiller. I de senere måneder har jeg forelsket meg i et headset som gir meg alt hva jeg måtte begjære av lyd. Takk for anbefalingen Christer MrMouse Körnbäck. Dette headsetet er noe av det beste jeg har prøvd. For en lyd! Herlig å bruke selv om jeg sitter time etter time og spiller eller hører på musikk. Qpad QH-90 heter headsetet og som jeg uten tvil vil anbefale deg. Jeg har lest mange anmeldelser om headsetet og hvor det har fått meget gode karakterer. Selvsagt er jeg enig i at headsetet fortjener det beste. Lyden er midt i blinken og for en som liker bass, så får man servert det også. Micen er også utrolig god og ingen av mine venner har klagd på den. 

En annen ting som også er veldig bra med dette headsetet, er muligheten til å koble det til iPhone eller IPad. For med i pakken følger det med en volumkontroller nettopp for dette bruket. Det skal godt gjøres å frigjøre meg fra slaveriet jeg har til QH-90, men jeg er glad og får den beste lyden når jeg spiller. Kan ikke ble bedre enn det. 

Hvilket headset bruker du når du spiller? Hva synes du om dette headsetet og kunne du ha tenkt deg et slikt du også? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top