Oppdatering for SimCity som gir mer vann!

Er det en ting jeg har irritert meg litt over i SimCity, så er det at mine “vannbrønner” går tom. Spesielt når jeg har fått en skikkelig størrelse på byene mine og da er det ikke noe moro at det etter hvert blir tomt for vann. Nå kommer en oppdatering som gir meg mulighet til å legge opp vanntårn/vannpumper i nærheten av elver og sjøer som igjen gir mer vann. Endelig. I SimCity 4 fantes det faktisk renseanlegg for sjøvann og som hele tiden ga vann. Nå håper jeg at dette er tilfelle etter den kommende oppdateringen, for vann er man jo avhengig av om en by skal fungere.

Ellers blir masse annet også oppdatert blant annet når det bryter ut brann og hvor du kan se brannbilene dine kjører rundt omkring i byen får de kommer frem til der det brenner. Normalt burde alle utrykningskjøretøyer passere og hvor de andre bilene kjører ut til siden, men i SimCity er det ikke slik og hvor jeg har opplevd mange ganger at bygninger har brent ned til grunnen.

I den kommende oppdateringer er det mange ting som blir fikset på og jeg gleder meg sykt til å prøve spillet i kveld etter oppdateringen, spesielt når det er måting som ikke fungerer i spillet.

Jeg og sønnen min har gjennom noen uker nå samarbeidet om SimCity. Dette fungerer svært godt i spillet og noe som jeg er svært fornøyd med. Så i kveld blir det mer SimCity både for meg og sønnen min. 

Om du vil lese mer om hvilke andre fixes som kommer om ikke mange timene, så kan du gjøre det på Gamereactor.no

Foredraget Spill er sunt anbefaler SimCity

Spiller du SimCity? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg