Snadder for gameren – Gigabyte GTX1080 G1


 

Gigabyte er en stor leverandør innen gamingutstyr og har vært det siden tidenes morgen. Nå kommer de med siste skudd på stammen og serverer oss et flunkende nytt skjermkort, nemlig GTX 1080 G1. For å si det slik, jeg sikler stort og det er nesten så jeg må sette en bøtte nedenfor meg. 

Jeg gleder meg til å få slått kloa i et kort som dette. Kan ikke bli annet en bra og som en tro fan av produktene så kan jeg ikke annet enn å si at jeg gleder meg sykt mye til det skjer, forhåpentligvis i august.
 

Gigabyte, my kind of products that raise my gaming experience. 
 

Sikler du stort når du ser dette her? 
 

#gigabyte #gigabytegtx1080g1 #spill #gamer #gaming #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

3 thoughts on “Snadder for gameren – Gigabyte GTX1080 G1

  1. Synes faktisk at det er litt for lite for pengene i forhold til de testene jeg har sett av 1070 altså lillebroren.. tar gjerne vannkjøling på det og seff 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top