Enkelt å holde orden på headset og mobiltelefon!

SureFire Vinson Black 48845

 

Er du en av de som har headsetet liggende rundt der hvor du spiller spill? Du er ikke alene der. Selv undertegnede har sitt Harrier 360 Surround Sound headset liggende ved siden av tastature, noe som gjør det litt ekstra rotete. Nå kommer SureFire Gaming med noe jeg tror du og jeg kanskje vil like godt. Nylig lanserte nemlig Verbatim GmbH med sitt gamingmerket to nye headset stativ. Disse er lagd for at du skal kunne klare å holde orden på headsetene pluss unngå at f.eks. ledningen kommer i klem.

 

 

Hva er vel ikke bedre enn det. Okei, det første produktet har fått navnet VINSON N1. Dette headset stativet er en enklere utgave enn VINSON N2. Får starte med å beskrive VINSON N1 som er litt enklere enn sin storebror. Dette headset stativet har selvsagt plass til to headset, men også ett. I tillegg har det lys med hele 6 innstillinger med alle regnbuens farger. På undersiden finner du “gummilister” som gjør at stativet står stødig. På fremsiden kan du også legge mobilen din mens du f.eks. lader den. Det beste synes jeg er at man kan henge stativet på undersiden av et bord. Det vil si, har du ikke plass på oversiden, ja så er det bare å henge det på undersiden. Løsningen her er rett og slett genial og sørger for at de med mindre plass også får nyte godt av dette stativet. 

 

SureFire Vinson Black 48845

 

Her er noen specs:
Retractable rack for up to 2 headsets
6 RGB light modes
Cable Storage function
Clip to fix or hang the stand on/under the desk
Anti-slip rubber base
Built-in phone stand
Extra storage space for small stationary
Dimensions: 280mm x 135mm x 100mm
Weight: 284 g
Power via USB-A to DC Cable (included)
Cable length: 150cm
Power-off memory function
Material: ABS plastic
Six RGB lighting modes:
Wave (Rainbow colours)

 

 

Det eneste produktet trenger er en USB-utgang for lyset. Kort og godt, en enklere løsning for å holde “bordet” ryddig finnes ikke. Om ikke lenge kan VINSON N1 der hvor SureFire produkter finnes. 

 

Hvordan er det på skrivebordet ditt? Ligger headset, gamepads pluss annet og flyter der eller har du god orden i gamingutstyret ditt?  

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top