ENDELIG! Orkla Cup i badminton nærmer seg!

 

Tenk, nå er det lenge siden vi kunne invitere til den populære Orkla Cup i badminton. Faktisk må vi tilbake til april 2019 hvor vi fylte Orklahallen med masse entusiastiske badmintonspillere i alle aldre. Nå er det ikke så altfor lenge til vi endelig kan ønske velkommen til Orkla Cup 2022 i nettopp Orklahallen. Vi har ventet, ventet og atter ventet på å få muligheten etter en Koronapandemi som har stengt ned samfunnet i perioder. Nå har vi åpnet opp og hvor vi i fri utfoldelse kan slå oss løs på badmintonbanen. Gud for en herlig følelse.

 

Derfor er det med glede å kunne invitere dere alle badmintonspillere til en ny cup i Orklahallen. Cupen vil gå av stabelen 30. april til og med 1. mai. Her er det åpent for alle som ønsker å delta, ung som gammel, proffe og de som ser badminton som fin trening. Badminton er en idrett som faktisk passer stort sett alle uansett alder. Er det en idrett som samler familien på sitt aller beste så er det nettopp badminton. Hele familien kan faktisk delta på turneringer sammen og sånne muligheter finnes det ikke mange av. Derfor kan man si at badminton er en skikkelig familieaktivitet. Hvem har ikke spilt badminton i bakhagen en varm sommerdag eller i gata, stranden eller på hytta. Badminton passer liksom inn over alt hvor man befinner seg.

 

 

Nå er det altså snart klart for Orkla Cup. Gjennom tidligere arrangementer har det strømmet til deltakere fra alle Norges hjørner. Fra nord til sør, øst til vest. Til og med har vi hatt deltakere fra andre land. Dette sier også litt om hvor bemerket denne legendariske turneringen er på landsbasis. Dette igjen gjør Orkla Cupen til en av de største badmintonturneringene i landet noe vi i klubben selvsagt er stolte over.

 

Påmeldingene kommer inn i tur og orden, men det er enda god plass for mange flere. Gå inn på portalen og meld deg på. Påmeldingsfristen er satt til 12. april. I løpet av 30. april og 1. mai kommer det til å bli spilt hundrevis med spennende og underholdende kamper. Om du ikke spiller selv så er det gode muligheter for å komme og se på. Tribuner blir satt opp for anledningen hvor det vil bli rikelig med plass for tilskuere.

 

 

Her er noe vi kan tilby for de som kommer;
Vi har som vanlig hele Orklahallen til disposisjon, så i tillegg til 14 spillebaner og tribuner har vi også satt av en håndballbane til oppvarmingsareal! Som vanlig vil det også bli mulighet for å kjøpe inn badmintonutstyr om det skulle trengs. Her stiller Wingborg Sport opp med rikholdig utvalg. Kanskje er det på tide å bytte ut racketen eller de godt brukte skoa. Uansett, her er det muligheter for oppgraderinger med gode kjøp og priser. Det vil også bli mulighet for å kjøpe seg noe å bite i, samt drikke i vår lille kiosk. Uten mat og drikke, duger badmintonhelten ikke.

 

Det er dessverre ikke mulighet for overnatting på skole under årets utgave av Orkla Cupen, men det finnes gode alternativer på camping, hotell og Airbnb i nærområdet. En annen ting som er verdt å nevne, vi har fått et flunkende nytt badeanlegg i Orklandbadet. Inn i mellom slagene vil det her være mulighet å ha fin rekreasjon med bading. Perfekt for de som er med som heiagjeng samt andre som er delaktige på cupen. 

 

 

Kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg stort til Orkla Cup og om jeg blir å delta selv vil tiden vise. Med et brudd i tommel og et kne som ikke er helt samarbeidsvillig, så får det vise seg om en kan bli med. Sjansene er der for at jeg i så fall blir å spille double. Håper inderlig på det. Dessverre tørr jeg ikke å spille single og får heller ha den til gode til en annen anledning.

 

Vi i Orkanger Badmintonklubb vil med dette ønske alle hjertelig velkommen til Orkla Cup Badminton. Vi i Orkanger Badmintonklubb skal i alle fall gjøre hva vi kan for at arrangementet skal bli så bra som mulig og kanskje blir det noen overraskelser også. Den som kommer får se.

 

 

For å få til et så stort arrangement som dette er vi avhengige av gode sponsorer. På listen her finner vi som følger:
Orkla Sparebank
Stena Recycling avd. Orkanger
Orkland Energi
Intersport
Kontorplan
Møller Bil Orkdal
Nøsen AS
Elkem Thamshavn
Washington Mills
Robust
NTE
Scanox/Butinox
Bacho
Bugge Transport
YX Orkanger
Varig Orkla
SureFire Gaming (sponser produkter)

Vi har plass til noen til og er det noen som føler de vil bli en del av noe stort, så er det bare å ta kontakt med undertegnede.

 

Med det er det bare å ønske velkommen til noen riktig så slagkraftige dager i Orklahallen den 30. april til 1. mai.

 

Velkommen til Orkla Cup 2022!

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top