Orkland Energi + Orkanger Badmintonklubb = Sant!

 

I disse tider med en pandemi som nærmest tar knekken på oss sportslig sett så har vi noen noen gode nyheter som lyser opp badmintonhimmelen her på Orkanger. En av disse som virkelig har vært en god støttespiller en stund nå er Orkland Energi. De har gjennom flere anledninger støttet opp om Orkanger Badmintonklubb slik at vi kan fortsette trykket vi har her i regionen. Uten de livsviktige turneringene som vi normalt arrangerer flere av i løpet av et år, så har vi vært totalt avhengige av støtte utenfra.

 

Orkland Energi er en strømleverandør her i regionen. I tillegg til å servere strøm ut til sine kunde har jobber de også med kjøling av forskjellige varianter om det er varmepumper, kjølesystemer for frysere, kjøleskap for bedrifter, butikker m.fl. 

 

Å drive en badmintonklubb i tider hvor pandemien herjer og hvor det ikke er mulighet for oss voksne å trene, må jeg si er hardt. Heldigvis får den yngre garde trene noe som også har ført til at rekrutteringen har vært god i klubben fra den gruppen. Dette er vi selvsagt meget, meget godt fornøyd med. Det mange ennå ikke vet er at badminton er en perfekt idrett som samler familien. Alle i familien kan delta om man er ung eller gammel. Som i alt annet så kan vel man si “jo tidligere krøkes, jo god badmintonspiller man blir”. Vi har pr. i dag kun en trening i uka. Tirsdager kl. 18:00-19:30 har vi juniortreninger. På disse treningene har vi gjennomsnittlig godt belegg av deltakere noe som virkelig varmer et badmintonhjerte godt. Selv om Koronaen setter en stopper for oss turneringsmessig så øker antallet medlemmer til klubben godt om dagen.

 

 

Stadig flere vil prøve for å se om badminton er noe for dem noe vi igjen setter stor pris på. Når koronapandemien har fått utspilt sin opptreden, vil vi i Orkanger Badmintonklubb komme sterkt tilbake. Da vil satse som aldri før. Vi vil dra land og strand i rundt for å delta på turneringer. Vise at vi fortsatt kan bite ifra oss og vise oss fra vår beste side. Pallplasseringer skal det bli. Det er jeg bra sikker på. Selvsagt skal vi også arrangere egne turneringer som tiltrekker spillere fra alle landets hjørner. I tillegg presentere både for de i nærområdet og de utenfra hvem som virkelig er Orkanger Badmintonklubbs støttespillere. Her kommer da altså Orkland Energi inn som et friskt og godt pust for oss.

 

Badminton er en idrett som kan bedrives av alle. Så og si alle har nok i en eller annen sammenheng spilt en runde badminton i hagen. Nå er muligheten for å spille i mer “kontrollerte” former uten at vinden kommer for å gjøre det mer utfordrende å spille. Vi er så heldige å ha en hall her i Orkanger som passer perfekt til badminton. Alt ligger til rette for å være aktiv i en idrett som gir god trening, mestringsfølelse og sist men ikke minst glede. Vi er en fin samlet gruppe som bidrar når det trengs og som presenterer badminton på den mest perfekte måte en kan tenke seg.

 

Takk til Orkland Energi for støtten! For støtten vil vi gi badmintonglede tilbake til Orklands innbyggere! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top