Days Gone kommer til PC!

 

Da de første skikkelige konsollene dukket opp var det mange som hintet til at PCen som spillmaskin ville gå til grunne. Konsollene skulle i følge mange var døden for PCen. Lite visste disse at PCen i dag som spillmaskin lever i beste velgående om ikke enda bedre enn da disse dommedagsprofetiene tilsa. Faktisk har flere og flere spillutviklere og spillselskaper funnet ut at PCen som spillmaskin er populært. Med dette får vi stadig flere og flere konsolleksklusive spill til PCen.

 

Et av spillene som etter hvert vil se dagens lys på PC er PS4-eksklusive Days Gone. Dette spillet har lenge vært Playstation-eksklusivt. Av andre spill som Sony tidligere har sendt ut til PC er Death Stranding og Horizon Zero Dawn som begge solgte godt. Et godt eksempel på at PCen som spillmaskin ikke er død er da Microsoft lanserte Sea of Thieves på Steam. Spillet ble lastet ned over 1 million ganger noe som virkelig fikk opp øynene til mange spillselskaper. 1 million solgte eksemplarer på Steam er ikke noe å kimse over og som sier at PCen er verdt å satse videre på.

 

 

Selv har jeg spilt mange konsolleksklusive spill på PC hvor spillene da har blitt lansert av Microsoft. Dette er eksklusive spillserier som Forza Motorsport, Forza Horizon og sist men ikke minst Gears of War. Alle disse spillene er fantastiske på PCen og har gitt meg mye glede opp igjennom de siste par, tre årene. Nå som Days Gone snart ser dagens lys på PC så blir jeg mer og mer happy. Spill på PC er vidunderlig, men klart…den dagen det kommer skikkelig støtte til mus og tastatur for konsoll og som fungerer godt. Da er jeg solgt. Da kommer jeg nok til å gå over til konsollenes verden. 

 

Enn så lenge så får vi som spiller mest på PC kose oss med de konsolleksklusive spill som dukker opp deriblant Days Gone.

 

Jeg gleder meg, gjør du? Hvilket format spiller du mest på? Konsoll eller PC?

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top