Byen Dalen vokser sakte men sikkert!

 

Et av de spillene jeg har brukt mest av min fritid på er Cities Skylines som ble lansert 10. mars 2015. Siden den gang har spillet virkelig fått kjørt seg hos meg og hvor den ene byen etter den andre har blitt lagd. Den finske utvikleren Colossal Order har virkelig lagt gullegget med deres Cities Skylines. Skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke det er lenge til annonseringen av Cities Skylines 2 er her. Gjett om jeg gleder meg stort til det spesielt når jeg nå vet hva vi har i vente. Fra den dagen jeg ser en trailer fra spillet, kommer jeg til å være solgt. 

 

 

I det siste har det blitt litt tid til bygging av min by Dalen. Når jeg spiller prøver jeg å bruke mye tid på detaljer. Det vil si, jeg kan fort bruke en time bare på å pusse opp et lite kvartal, pynte opp bygninger, parker med mer. Sistnevnte har det blitt en del av i det siste med byen min Dalen. Grafikken, detaljene og stemningen er det som får meg tiltrukket til spillet. Selvsagt har jeg alle tilleggspakker, tusenvis av mods, bygninger og mye som andre likesinnede har lagd til oss som elsker spillet. Rett og slett terapi for sjelen min det der.

 

 

I alle fall, her er noen bilder fra byen Dalen som jeg for tiden koser meg med. Håper du synes det ser bra ut. 

 

Spiller du Cities Skylines og i så fall, hva liker du best med spillet? 

 

 

 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top