Svag…

 

Har du hørt om den svenske rockegruppen Self Deception? Ikke sikkert det er så mange av dere som har gjort det. Selv hadde ikke jeg det for en liten stund siden, men etter å ha hørt denne låten har jeg fått opp øynene for Self Deception. For å si det sånn, det har blitt noen timer med musikk fra denne gruppen. Herlig rock runger ut i høytalene og Creative SXFI Gamer headsetet mitt. Fantastisk og en låt som virkelig får kjørt seg er Svag. Selv om det er en coverlåt så har jeg totalt falt for denne versjonen. Magisk låt rett og slett. 

 

Hører du på musikk når du spiller spill, jobber, skriver, trener eller hva det måtte være? Har du hørt denne versjonen før?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top