Stena Recycling AB + Orkanger Badmintonklubb = Sant!

 

Da har jeg den glede å kunne presentere enda en hovedsponsor av Orkanger Badmintonklubb. Denne gangen er det Stena Recycling AB avd. Orkanger som blir en ny god støttespiller. Stena Recycling AB Orkanger driver med avfallshåndtering for en bærekraftig framtid. Det vil si de blant annet gjenvinner jern og metall, tar seg av elektrisk avfall, spesialavfall med mer. Her på Orkanger er det en god støttespiller til idretten og har gjennom flere år vært det.

 

Vi i Orkanger Badmintonklubb er veldig takknemlige for den viktige støtten spesielt igjennom disse koronatider hvor våre inntekter har skrumpet inn mot det som er normalt. Stena Recycling AB Orkanger er blant annet med på å støtte opp om vår populære robot som til tider får kjørt seg. Gleden er stor når vi tar frem roboten. Spesielt den yngre garde er i fyr og flamme når roboten kjører de ulike treningsprogrammene den har.

 

 

I tillegg til å støtte opp om roboten så kan vi som badmintonklubb opprettholde det gode tilbudet vi har blant annet med treninger tre ganger i uken i Orklahallen. Det vil si treninger for alle mandager kl. 18-21, juniortrening tirsdager kl. 18-19:30 og treninger for alle torsdager kl. 18-21. Det vil si, vi har godt med treninger noe som også koster ihht. leien vi har for Orklahallen. 

 

Selv om det har vært spesiell tid  med covid-19 så har rekrutteringen vært god hos oss i Orkanger Badmintonklubb. Det har kommet til en god del juniorer med overtall jenter. Dette er vi i ledelsen av klubben svært glade for. Med støtten til Stena Recycling AB Orkanger så får vi sørget for at alle som ønsker her i Orkland kan bli med å slå et slag med badminton. Vi er takknemlige og håper på at vi fortsatt kan være en viktig bidragsyter i årene som kommer i denne unike aktiviteten som samler alle familiens medlemmer. 

 

 

Er du interessert i å prøve badminton, så er du hjertelig velkommen. Vi hjelper deg gjerne i gang slik at du fort finner ut at dette er en aktivitet som får deg i bevegelse. Artig, utfordrende og sosial idrett rett og slett. 

 

Tusen hjertelig takk til Stena Recycling AB Orkanger for støtten!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top