Team ProPain hyller Molly Sanden i Minecraft!

 

En av de største i Norden når det kommer til store Minecraftprosjekter er uten tvil den svenske gruppen Team ProPain. De har gjennom mange år servert det ene fete prosjektet etter det andre og da i det populære spillet Minecraft. Selv har jeg fulgt med gjengen så og si helt fra starten frem til hvor de er i dag. Team ProPain ble i fjor sponset av spillutstyrsprodusenten SureFire. Bak SureFire står Verbatim som blant annet er verdenskjent for lagringsmedier i forskjellige kategorier samt masse annet.

 

Team ProPain har flere ganger vært i aviser, på TV og radio med deres mange store og meget imponerende Minecraftprosjekter. I deres siste prosjekt hyller de en meget kjent svensk artist, nemlig Molly Sanden. Hun startet sin musikkariere med svenske utgaven Melodi Grand Prix Junior. Videre har hun hatt stemmen i filmer som High School Musical og har selv gitt ut en rekke populære låter med mange titalls millioner avspillinger på Spotify.

 

 

Molly Sanden skal på en turne i år og gjennom denne turneen har Team ProPain lagd en aldri så liten hyllest til Molly Sanden. Imponerende eller hva? Selv er jeg nok en gang imponert over deres egenskaper med spillet Minecraft.

 

Spiller du Minecraft og hva synes du er best med spillet?

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top