Tidenes påmelding til Orkla Cup i Badminton!

 

Nå er det ikke lenge igjen før det går slag i slag i Orklahallen med en hærskare av badmintonspillere i alle aldre. For den 30. april og 1. mai arrangeres nemlig Orkla Cup i Badminton. På grunn av Koronapandemien har det ikke vært anledning å arrangere den populære Orkla Cupen de to siste årene. Derfor er det med meget stor glede at vi nå ser at påmeldingen når nye høyder. I år setter vi rekord i antall deltakere noe vi i klubben er utrolig stolte over. Rett og slett fantastisk.

 

Deltakere kommer fra land og strand. Helt fra Tromsø kommer det deltakere i år noe som sier litt over populariteten denne cupen har i badmintonmiljøet. Nå er det som du skjønner ikke lenge igjen og ved midnatt 19. april avsluttes den offisielle påmeldingen. Akkurat nå et par timer for vi stenger påmeldingen er det 238 deltakere fra 20 klubber som er fasiten. Det er rett og slett helt fantastisk.

 

 

Gud som jeg gleder meg til å arrangere Orkla Cup 2022. Våre utøvere har trent i månedsvis nå på å kunne hevde seg på hjemmebane. For anledningen har vi i klubben også bestilt nye klubbdrakter og som kommer om ikke mange dagene. God tid før turneringen går av stabelen. Hvordan disse ser ut kommer jeg tilbake til om ikke lenge.

 

Siden sist vi arrangerte cup i badminton har Orklandbadet kommet til som et friskt alternativ til aktivitet når man ikke spiller kamp eller vil ta seg en aldri så liten dukkert, eller på full fart ned vannsklia eller nyte boblebadet i sin helhet. Alt er lagt til rette for at hele familien kan kose seg i disse to dagene Orkla Cupen varer her på Orkanger.

 

 

Så nå er det bare å gjøre seg klar til en av de største cupene i badminton i Norge og vi i Orkanger Badmintonklubb gleder oss stort. Om du er deltaker eller tilskuer, hjertelig velkommen skal du være og hvor vi skal skape ren og skjær badmintonglede for ung som gammel i Orklahallen 30. april til 1. mai.

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top