Magi fra Turn 10!

Det er ikke å legge under en stol at Turn 10 er magikere når det kommer til å utvikle racing spill. Fra deres første Forza Motorsport og frem til deres kommende spill nummer seks, så har de fått stående applaus fra spillnerder som meg verden rundt. Den gode fysikken, den herlige grafikken, de unike detaljene, det fete innholdet er noe av det utvikleren har servert oss opp igjennom årene.

er de altså i gang med Forza Motorsport 6 og jeg er klar for å innta racingbanen igjen. Selv om spillene i serien ikke revolusjonerer hver gang, så vet jeg at spillet kommer med utrolig kvalitet, mange hundre timer spilletid og sist men ikke minst, en armada av fete biler man kan kjøre og sist men ikke minst tune.

Under årets E3-messe fikk vi se en smakebit på hva Turn 10 og Microsoft har på gang til Xbox One og det er ikke annet enn å glede seg stort. I alle fall, jeg gjør det. Gjør du?

#forzamotorsport #turn10 #forzamotorsport6 #microsoft #racing #simulator #semisimulator #racinggame #konsollspill #consolegaming #gamer #gaming #lovegaming #Xboxone #simulation 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top