Nytt Battlefield tilbake til første verdenskrig?

Jeg har jobbet i Gamereactor i mange år, faktisk over 14 år og selvsagt følger jeg også med på siden som jeg har vært med på å bygge opp gjennom årenes løp. 
 

I ettermiddag var det nærmest så jeg hoppet av stolen da jeg oppdaget en nyhet de har lagt opp. For i nyheten står det nemlig at det neste Battlefield kanskje tar oss med tilbake til første verdenskrig. Sant nok, Battlefield-serien startet med 1942 og så jobbet det seg oppover til fremtidskrig med Battlefield 2142 og så til moderne krigføring i Bad Company 2 med tillegget Vietnam og så kom Battlefield 3 og så Battlefield 4 hvor de to sistnevnte hadde moderne krigføring i fokus.
 

viser det seg altså at neste Battlefield kanskje tar oss med til første verdenskrig og det vil jo være helt unikt i så måte. For det er mange år siden at vi har dratt så langt tilbake som til første verdenskrig i spillsammenheng og aldri skjedd i Battlefields historie. 
 

Derfor er jeg nå meget spent på hva den svenske utvikleren DICE kommer med og om det virkelig stemmer. For er det tilfelle, ja så jubler jeg stort og gleder meg allerede til neste Battlefield. 

 

Videre ser det ut til at spillet kanskje blir lansert i oktober i år. Nå er det ikke så altfor lenge til spillmessen GDC arrangeres (14. til 18. mars) og da kan det hende vi får vite mer og kanskje annonseres spillet av DICE og Electronic Arts.
 

Hva håper du på, Battlefield 5 (moderne krig), Battlefield Bad Company 3 (moderne krig), Battlefield Bad Company 3 (første verdenskrig) eller Battlefield 5 (første verdenskrig)?
 


Bildet er tatt fra Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

#battlefield #dice #electronicarts #nyheter #spill #gamer #gaming #game #spillmagasinet #spmgno #spmg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg