Blir Alan Wake 2 snart annonsert?

I disse dager ferdigstiller den finske utvikleren Remedy deres store spillprosjekt Quantum Break. Et spill som har vært under utvikling i flere år og som endelig ser ut til å bli ferdig. Det retter seg store forventninger til spillet og hvor Microsoft kommer til å satse hardt på markedsføringen i tiden som kommer. 
 

Men hva skal så den Remedy gjøre etter Quantum Break? Jo da, nå har det seg slik at ryktene svirrer fælt rundt at Remedy har startet jobben med oppfølgeren til Alan Wake. For nylig ble faktisk Alan Wake’s Return registrert og dette må da innebære at et nytt spill er på tur.
 

Spillet Alan Wake fikk rimelig gode kritikker da det ble lansert til Xbox 360 februar 2012. Når oppfølgeren blir lansert vites selvsagt ikke, men jeg håper inderlig på at Remedy har noe å presentere på årets E3-messe som går av stabelen i juni. Det blir i alle fall meget spennende å følge med og det skulle heller ikke forundre meg om at spillet utvikles til Xbox One og Windows 10. Håper selvsagt på sistnevnte.

Har du spilt Alan Wake og hva synes du om spillet? Venter du på en oppfølger?
 

#alanwake #remedy #quantumbreak #microsoft #spill #gaming #gamer #spillmagasinet #nyheter #spmgno #spmg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg