Seventeen…

…he was working at the record shop. I would kiss him in the parking lot. Tasting like cigarettes and soda pop. Seventeen. He would tell me I was beatiful. Sneaking in the neigbour’s swimming pool. Yeah, he told me how to break rules…

Dette er teksten starten av låta “Seventeen” av Avril Lavigne. Låten ligger ikke på noen hitliste ennå, men tror det kun er et tidsspørsmål før den blir å gjøre det. Selv liker jeg musikken til Avril veldig godt og synes den er fin. 

Hva synes du om låta? Liker du Avril Lavigne? Hvilken musikk liker du? 

6 kommentarer
  1. Jeg er mer på det “harde” jeg. Slik som : JORN (norsk heavyrock med Jørn Lande i spissen), hører også på grupper som Nightwish, AC/DC, Pagans Mind (Knallbra norsk progrockband fra Skien). Videre hører jeg også på legendariske grupper som Dream Theatre og lignende.
   Men mine største favoritter er AVANTASIA og EDGUY, begge gruppene med den fantastiske Tobias Sammet på vokal og som låtskriver og ildsjel bak.

  2. Det er bra å ha et vidt spekter i forhold til musikk. Jeg også hører på mye forskjellig. Før var jeg faktisk en ihuga køntri-fan, men den musikken styrer jeg helt unna nå 🙂
   Jeg er ikke så veldig glad i opera og musicals heller, men utover det , hører jeg på det meste.
   Ha en god helg !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg