Nåka har gått galt, de e helt fatalt…

Det er noe av strofen i denne låten. Har du fått med deg TV-serien Hjerterått som har gått på NRK Super siden 5. januar? Om du har gjort det, så har du garantert fått med deg denne låten med Agnete SlinCraze Dash og låten heter selvsagt også “Hjerterått” og skal ærlig innrømme at den er kjempefin å høre på og som blir flittig spilt her på kontoret. TV-serien har også fått veldig gode kritikker og har selv sett et par episoder når barna har gjort det.

Alt passer veldig godt inn i denne låten, men joiken, rappingen og melodien. Fin låt rett og slett.  

Har du hørt låten før og hva synes du i så fall? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “Nåka har gått galt, de e helt fatalt…

  1. landstad: Hei sjef 🙂 Såpass ja! Han er i alle fall kjempeflink og en bra låt er det også 🙂 Lite å høre fra deg. Du må kaste deg inn på TS om du har muligheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top