Nytt herlig SimCity filmklipp!

Jeg gleder meg bare mer og mer til SimCity kommer og i dag har Electronic Arts og Maxis sendt ut et nytt filmklipp. Denne gangen får vi en presentasjon av Deluxe Edition-utgaven av SimCity og hva den vil inneholde. Virkelig herlig å se hvordan bygningene forandres etter hvilket landemerke du velger. 7. mars kommer SimCity og fra den datoen går jeg inn i hypnotisk verden med byplanlegging på høyt plan. Gleder meg noe enormt og spesielt etter å ha vært med på den stengte betatesten i helgen som var. Rett og slett rått og et spill jeg tror kommer til å ta en del av min fritid. Sunt spill er det også hvor jeg må bruke kreativiteten min. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

“Spill er sunt” anbefaler SimCity!

Var du med på betatesten og gleder du deg til SimCity kommer? Har du forhåndsbestilt spillet og i så fall hvilken utgave ble det? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top