Forsikring er viktig…

Jeg skal slutte å bekymre meg nå. Endelig sier jeg bare. For alle vet hvor viktig forsikring er og at hvis uhellet er ute,så får man dekket utgiftene skaden har forårsaket. Dette er også tilfellet nå i SimCity. For Maxis har vært så gavmilde og gitt oss et forsikringsselskap kalt Progressive hvor vi kan forsikre oss mot naturkatastrofer. Skulle en katastrofe skje, så får du tilbake en viss prosent av kostnaden til byggene dine som går tapt. Denne funksjonen har jeg savnet og spesielt etter de utallige tornadoene, monstrene, jordskjelvene og sist men ikke minst zombiene som har gjort livet surt for meg. Nå kan jeg i alle fall få tilbake noe av kostnadene for nye bygg. 

Dette skriver Maxis selv om Progressive:

Forsikre byens bygninger med det supre Progressive-kontoret. Hvis byen rammes av en katastrofe mens du er forsikret, får du en prosent av kostnaden til bygg som går tapt tilbake. Juster forsikringsdekningen så den passer til spillestilen din ? vil du leve farlig eller gå for det trygge? Kunder i byen din vil handle på Progressive-kontoret. Forsikring for byen? Progressive hjelper til.

? Forsikre byens bygninger: Ingen liker å måtte kjøpe bygninger du har plassert i byen på nytt etter en katastrofe. Med Progressive-kontoret kan du forsikre bygningene dine og få litt penger tilbake etter en katastrofe.

? Velg din dekning: Som standard er byens bygninger forsikret med 50 %, men du kan justere denne dekningen fra 0 % til 90 %. Prisen vil selvsagt avhenge av dekningen din.

? Simmer handler på Progressive: Simmene dine vil føle seg trygge og glade etter å ha besøkt Progressive-kontoret.

? Oppdrag fra Flo: Fullfør to nye oppdrag mens Flo hjelper deg med å forsikre byen din. 

Spill er sunt anbefaler SimCity som et spill for alle aldre. SimCity er kreativt, gjør du må tenke, kunne samarbeide samt 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg