20 år med glede, frustrasjon og unike opplevelser…

20 år skjer det mye. Selv om tiden går så altfor fort så er 20 år nettopp 20 år og på den tiden har det skjedd veldig mye. For å si det slik, jeg har opplevd utrolig mye glede, store frustrasjoner og unike opplevelser som har satt dype spor i mitt gamerhjerte. Nå lurer du sikkert på hva jeg tenker på. Det er en spillserie som jeg er meget stor fan av og det er nemlig Need for Speed. Helt siden det første spillet så dagens lys i 1994 og frem til i dag så har jeg vært hekta på Need for Speed. 

Det har blitt lansert utrolig mange herlige spill i denne serien som virkelig har vært forut sin tid. Spesielt da vi fikk lov til å style bilene med tusenvis av produkter, bare for at bilene skulle bli så kule som mulig, var rått. Need for Speed Underground (2003) tok oss med på kjøreturer i selvstylede doninger og fikk fort en klassikerstatus nettopp for denne muligheten. 

Da Need for Speed Underground 2 dukket opp, var alle helt fra seg, for da kunne man kjøre hvor man ville i ren GTA-stil og det i en åpen verden. I tillegg til videreføringen av stylingmuligheter, så fikk også dette spillet mange en klassikerstatus hos mange fans av serien. 

Nylig fikk vi vite at det ikke kommer et nytt Need for Speed-spill i år (2014), men at utvikleren Ghost Games jobber med et nytt spill som planlegges og bli lansert i neste år. Så får vi håpe at uttrykket – “den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves” passer inn. 

Spill er sunt anbefaler Need for Speed-serien!

Nedenfor får du servert en liten “rundtur” gjennom 20 år med Need for Speed og jeg kan ikke annet enn å mimre godt tilbake. 

Hvilket Need for Speed-spill synes du er det beste og hvorfor? Hva håper du neste Need for Speed-spill vil inneholde?

#needforspeed #ea #electronicarts #need #for #speed #spill #gamer #gaming #gaming4life #game4life #pcgamer #intel #kingston #gigabyte #creative #qpad #coolermaster #blogg #blog #spillersunt

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg