When the lights go out, bad things tend to happen!

Kjeltringer, hacking, råkjøring gjennom storbyen Chicago, blodige drap, massive eksplosjoner, aldri snu ryggen til omverdenen for plutselig er det du som ligger der dødelig blødende. Dette er bare litt av det du vil få oppleve med det kommende storspillet Watch_Dogs som kommer for salg den 27. mai til PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One og senere i år til Wii U. 

Jeg har sett og lest alt om dette spillet og gleder meg som et lite barn venter på julenissen. Bare det å kunne cruise rundt i storbyen Chicago blir en drøm. En levende storby hvor alt kan skje. 

“WHEN THE LIGHTS GO OUT, BAD THINGS TEND TO HAPPEN!”

#watchdogs #ubisoft #pc #ps3 #ps4 #xbox360 #xboxone #pcgamer #gaming #gaming4life #gamersheart #game4life #intel #kingston #gigabyte #creative #coolermaster #qpad #blogg #blog #spill #chicago 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

One thought on “When the lights go out, bad things tend to happen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top