Ikke for sarte sjeler – Wolfenstein på blodig alvor!

1981 var det året da jeg for første gang ble presentert for Wolfenstein. Da ble nemlig 2D-spillet Castle Wolfenstein lansert til min Commodore 64. Spillet var utrolig fengende på den tiden og jeg ble regelrett hekta på Castle Wolfenstein. Om man kaster et blikk på grafikken, så ser det hele veldig så enkelt ut, men tro meg, lengre ut i spillet så ble det veldig så utfordrende og det gjaldt å søke etter våpen, kuler og nøkler. Spill taktisk og kjemp deg igjennom horder av nazisoldater. 

Klippet ovenfor er tatt fra DOS-versjonen av spillet.

er det ikke mange dagene til et nytt Wolfenstein-spill er ute og jeg har for lengst begynt å gjøre meg klar, så da måtte jeg mimre litt med klipp fra det første spillet fra 1981. Wolfenstein: The New Order heter det nye spillet som kommer og jeg gleder meg stort til å kunne spille det. Har alltid vært en stor fan av Wolfenstein og nylig la Bethesta Softworks ut slippklippet til spillet. Som du kan se av klippet, så har grafikken forandret seg en god del. Blitt en god del blodigere og detaljene er nærmest virkelighetstro. Selv om spillet fra 1981 var herlig, så skal jeg ærlig innrømme å si at Wolfenstein: The New Order ser veldig så bra ut.

Flere som gleder seg til Wolfenstein: The New Order? 

ENTC-mAQ0tI


#wolfenstein #castlewolfenstein #bethesdasoftworks#action #gamer #gaming #pc #pcgamer #intel #gigabyte #kingston #creative #coolermaster #gaming4life #gamer4life #lovegaming #machinegames #SS #nazi #pcgaming #gamingpc #gamerpc #konsoll #console #xboxone #playstation4

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg