Jeg er en samler!


 

Okei, trodde jeg ikke skulle bli en samler av disse greiene, men må erkjenne at jeg har blitt bitt av basillen og dermed er det gjort. For er det noe som virkelig kan få mitt lille hjørne pyntet opp så har jeg funnet ut at det må være med noen stilige POP!-figurer. Det herlige med disse figurene er at det finnes mange å samle på og at det fra både film og spillverden. 
 

For like før jul kom jeg over noen stilige figurer som mer eller mindre bare ropte etter meg. Som dere alle vet så er jeg stor fan av Overwatch og har mange, mange timer med spillet. Selv om jeg lette på spreng etter Soldier, så fant jeg McCREE. I og med at figurene ropte etter meg så måtte jeg selvsagt slå kloa i den figuren. Deretter fant jeg en annen figur som virkelig ville bli med meg hjem og det var DEADPOOL. Gud så stilig den var og i den liggende stillingen som superhelten er kjent for. 
 


 

Etter å ha saumfart nettet så fant jeg nettsiden Funko, det vil si de som produserer disse lekre figurene og nå sikler jeg stort etter å slå kloa i flere slike figurer. Så nå er et nytt løp startet opp og skal fullføre det med å slå kloa i flere POP!-figurer fra Funko. 
 

Har du noen av disse POP!-figurer? Har du noe du samler på? 
 

ySEDZgumU30

#samling #funko #overwatch #deadpool #spill #gamer #film #figur #spillfigur #gaming #games #game #pop! #popfigur 

2 kommentarer
    1. MsHildur90: Har i alle fall søkt om å få den flyttet, men får se om den er verdt å flytte over. Litt usikker der dessverre. Prøver inn i mellom å oppdatere, men travle tider gjør at man får dårlig samvittighet for nettopp jobben med Spillmagasinet eller SPMG.no. Hadde vi bare vært flere så tror jeg dette hadde vært mye mer liv i siden 🙂

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg