Sabaton i Forza Horizon 4!

 

En av mine favorittband er uten tvil svenske Sabaton. Har flere av deres låter på min Spotify-liste og digger musikken deres. En annen svensk gruppe som jeg setter stor pris på, men som er mer spesialister på blant annet Minecraft-bygging er Team ProPain. De har gjennom mange år lagd “tributes-videoer” til en rekke artister og band. I tillegg lagd de utroligste kreasjoner i Minecraft. Nå er det ikke Minecaft som står i fokus, men derimot det populære racingspillet Forza Horizon 4. 

 

De har lagd en helt eget theme og bil i Forza Horizon 4 i sammenheng med Sabatons kommende turne som har fått navnet “Den Stora Sverige Turnen”. Denne turneen går av stabelen i 2021 og da håper alle på at Covid-19 pandemien har gitt seg slik at så mange som mulig får oppleve dette mektige bandet som jeg liker så sykt godt. 

 

Uansett, her er Team ProPains bidrag for å hedre Sabaton og deres kommende turne. 

 

Spiller du Forza Horizon 4 og hva synes du om det Team ProPain har lagd?

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top