Er det film? Nei, det er et spill…Herregud så bra lagd!

Nettopp! Som jeg har sagt i årevis så går utviklingen i spill bare mer og mer imot filmatisk realisme. Spillene ser mer og mer ut som en film du selv er med i. Jeg som elsker å fråtse i fet grafikk, digger selvsagt dette og kan i grunnen ikke få nok av grafiske spillperler. Et av spillene jeg virkelig ser frem til i år og som for meg minner meg stort på Cryteks Crysis, er Call of Duty: Advanced Warfare. Med “exoskeleton”-drakten vil du kunne hoppe til himmels, ta i bruk ekstreme krefter og sist men ikke minst bevege deg “nærmest” i lysets hastighet. Okei da, ble litt revet med på slutten her, men med drakten “exoskeleton” kan du i alle fall bevege deg kjappere enn uten drakta. 

Utvikleren Sledgehammer går grundig til verks nettopp for å få til et så realistisk spill som overhode mulig. Spesielt ansiktene til spillets mange karakterer har fått veldig stor oppmerksomhet og hvor hver eneste muskel i ansiktet skal vises. Dette kan du se i filmklippet nedenfor. Sledgehammer sier at de skal få til et så realistisk spill som overhode mulig med dagens teknologi og så langt ser det meget bra ut. 

Som Art Director i Sledgehammer sier “Er det film? Nei, det er et spill!”

Flere som gleder seg til Call of Duty: Advanced Warfare?

#sledgehammer #callofduty #callofdutyadvancedwarfare #activision #pcgamer #gamerpc #gaming #gamer #console #pc #spill #videogame #gaming4life #gamer4life #ilovegaming #lovgaming #intel #kingston #gigabyte #coolermaster #benq #creative #realsitic #realistisk #norwegian 

8 kommentarer
  1. Du visste det kanskje ikke, men du har den mest leste bloggen på Snåsal 🙂 Det var der sånn jeg fant bloggen din, og det ser bra ut det jeg har lest her.
   Ha en fortsatt fin dag 🙂

  2. Det husker jeg ikke helt hva den heter da, men kan prøve å beskrive det.
   Det er liksom der det er et stort kjøpesenter eller bygg, litt palmer, mye murer så du kan snike deg rundt å sånn, håper du skjønner hva jeg mener 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg