Moddere gjør SimCity bedre!

Helt siden det første SimCity har jeg vært stor fan av denne populære spillserien og brukt på tusenvis av timer å bygge unike byer i forskjellige form og størrelser. Da SimCity ble lansert mars i fjor, ble jeg på nytt bitt av basillen og siden da har det blitt mange herlige byer. Dessverre med det siste spillet har områdene krympet en god del og blitt mindre i forhold til f.eks. områdene i SimCity 4. Veldig mange har klaget over dette og selv kunne jeg mer enn gjerne ha tenkte meg minst det dobbelte av størrelsene som finnes i dag. 

Takket være moddere får jeg denne muligheten i tillegg til at de lager mye annet snacks i SimCity. Jeg er veldig takknemlig for modderne og for den tiden de bruker for å lage unike ting i spillet. Akkurat nå er de grunnen til at så mange spiller SimCity, nettopp takket være at de jobber med å få til unike ting og tang i spillet som kan bygges. En av modsene som har dukket opp er muligheten for å øke områdene med over det dobbelte og dette gjør byggingen mye mer attraktiv. Dessverre funker denne modden kun om du spiller offline, det vil si uten dine venner. 

Enn om denne mulighetene hadde gått an i online-modusen, gud for et spill det hadde blitt. Dessverre er modden for større områder ikke helt feilfri. For om du bygger veier, bygninger eller andre ting utenfor, så vil terrenget og skogen påvirke byggingen utenom det normale området. F.eks. så kan du ser trær midt i veibanen eller i områder der bygninger står, uten at det burde være trær der. Veier dekkes av jord og fjell noe som ikke ser helt bra ut. 

Om ikke utvikleren Maxis på “snik” jobber med å utvide områdene, så håper jeg inderlig at modderne kommer med oppdateringer som fjerner disse småfeilene. Da vil det hele se mye mer realistisk ut. For veier med store trær midt i ser ikke særlig realistiske ut eller hva? I tillegg håper jeg Maxis også kommer med større områder om du vil spille online, for det er ekstra moro å spille sammen med andre synes jeg. 

Skye Storm er herlig fyr som lager “let’s Play” innslag blant annet for SimCity. Har fulgt med Skye Storm helt siden hans første innslag og har lært utrolig mye av han. Nylig startet han opp en serie som omhandler de nye modsene og mulighetene. I tiden fremover vil jeg bruke bloggen min til å presentere disse for deg. 

Spill er sunt anbefaler SimCity!

Her er i alle fall hans “andre” innslag og hvor du får se hvordan man bygger utenfor det normale området ved bruk av en mod som dobler områdene og vel så det. 

SE OG LÆR AV SKYE STORM… Enjoy!

#skyestorm #simcity #maxis #ea #electronicarts #gamer #pcgamer #gaming #ilovegaming #lovegaming #gaming4life #gamer4life #gamerdude #mods #spillersunt #healthygaming #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #somulator #simulasjon #videogame #spill #simulatorspill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Moddere gjør SimCity bedre!

  1. Jeg sitter alltid og håper på at de som lager spill skal sette seg ned sammen med modderne og hente alt det som de kan, som de ser at folk bruker og elsker. Samme jeg sier til Sims, der mange av de som lager hår, øyne etc er mye bedre enn det som er i orginal spillet.

  2. Izayoi: Totalt enig med deg der. Modderne er utrolig flinke og jeg elsker måten de får mer liv i spillene. Det jeg vet er at Maxis faktisk jobber med flere moddere for tiden og at det i fremtiden vil komme mye spennende fra de samlet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top