Herlige skjermbilder fra SimCity!

Et av neste års aller største spill er uten tvil SimCity. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til spillet kommer. Tror dette kan bli det spillet jeg spiller mest neste år. Spesielt det å spille sammen med andre virker veldig spennende. Ellers håper jeg også at det vil komme masse nytt av bygninger, kjøretøyer, kart og andre godbiter etter at spiller er sendt ut av Maxis. En annen ting som jeg også håper vil komme er en editor slik at man kan lage sine egne bygninger med mer. 

SimCity slippes til PC og Mac 7. mars neste år.

Simtropolis er en nettside hvor alle by-byggere samler seg og her kan du både laste ned bygninger, dele dine erfaringer samt lese alt som skjer med by-bygge-spillene som hittil har kommet ut. 

Spill er sunt anbefaler SimCity!

Les mer om spillet på Gamereactor.no 

Er du lik meg og gleder deg stort til SimCity eller er det andre spill som fanger din oppmerksomhet? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top