Pinsestafett, kuldesjokk og kontrastenes tid.

I går var det over 20 grader med varmt og godt vær. I dag er det regn og til dels sludd/haglbyger og veldig kjølig vær til å være slutten av mai. Vi fikk rett og slett kuldesjokk i dag. Skal søren meg si at været skifter fort. Årsaken til dette kraftige skiftet kommer av at det høytrykket som har gitt oss varmt vær har forflyttet seg vest for oss og mot Island. Dette setter opp en kald nordlig luft fra nordpolen og sørger for at den varme luften blir skubbet sørover. Høytrykket stopper altså opp den milde atlanterhavsluften og gir oss veldig kjølig vær for årstiden. Dessverre er høytrykket stabilt og blir liggende en god stund til. Det vil si, at vi må belage oss på kjølig vær i alle fall en liten uke til. 


Pinsestafetten et populært arrangement. Sønnen på full fart med et smil om munnen!

I dag har vi vært på noe som vi kaller Pinsestafett. Dette er en årlig tradisjon her på Snåsa og hvor nærmest alle som kryper og går kan bli med på fra første klasse og oppover. Dette er et populært arrangement og som samler veldig mange. I år ble det en litt kjølig affære. Mens deltakerne sprang, prøvde vi tilskuere å holde oss så varme som det gikk an. Ikke enkelt! 


Den eldste datteren vår i full fart!

Vi hadde to deltakere med på stafetten i år og begge to fikk med seg flotte premier. Det var moro selv om det var kaldt. Mange lag var også påmeldt i år noe som beviser at Pinsestafetten er et veldig populært arrangement. 

Hvordan har været vært hos dere og hva har dere gjort i dag?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

3 thoughts on “Pinsestafett, kuldesjokk og kontrastenes tid.

  1. Uff og uff høres ikke braa ut hagl og sluddbyger:( Her skinner solen idag også selv om temperaturene har synket. Pinsestafett høres kjekt ut:) Her er det et yrende folkeliv med festspill og nattjazz. Tett med folk på ute resturantene føler ikke vi er i Bergen men i Italia:)

  2. Her er det sol, men det blåser endel. Men men, i dag har jeg bare slappet av. Grille etterpå 🙂
    Sv: Spiller ikke så mye, men når jeg spiller blir det enten et fotballspill, Harry Potter, Spyro heller noe. Er elendig i slike skytespill, haha 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top