Tar deg ikke tid…Når
jeg spiller, tar jeg meg god tid å undersøke hver krinkel og krok for så å kanskje oppdage noe spennende. Diablo III er et slikt spill hvor du kan bruke veeeeldig god tid å undersøke alt som finnes, snu på hver en stubbe, tømmerstokk, haug med knokler med mer. Mange av mine venner sier jeg er treig som bare rakkern i og med at jeg har hatt spillet en stund og ikke kommet meg mer enn til level 9. Årsaken er at jeg som sagt bruker ytterst god tid og farter overalt på kartet. Jeg kan jo ikke gå glipp av noen gullmynter eller annet godis som ligger gjemt i et lik. Alt må finkjemmes ned til den minste detalj. Derfor bruker jeg lang tid på spill som Diablo III. 

Alle rollespill er jeg nøye med å finne alt som er skjult eller ligger godt gjemt rundt omkring i håp om å finne noe spennende som kan brukes til min fordel i spillet. Selvsagt bruker jeg da også lang tid på spillet og jeg rusher ikke bare for å blir ferdig. Dette vet jeg det er mange som gjør og jeg kan da ikke skjønne hva gleden da i spillet er. Et spill koster jo en del penger og da må man jo få full valuta for pengene. Da ligger det i min natur å bruke lang tid. 

Hvordan er det med deg, bruker du å rushe deg igjennom spill eller er du som meg og bruker god tid på å gjennomføre spillet ned til minste detalj? Hvilket spill har du brukt lengst tid på opp igjennom tidene? 

Klippet stammer fra Diablo III

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg