Tar deg ikke tid…Når
jeg spiller, tar jeg meg god tid å undersøke hver krinkel og krok for så å kanskje oppdage noe spennende. Diablo III er et slikt spill hvor du kan bruke veeeeldig god tid å undersøke alt som finnes, snu på hver en stubbe, tømmerstokk, haug med knokler med mer. Mange av mine venner sier jeg er treig som bare rakkern i og med at jeg har hatt spillet en stund og ikke kommet meg mer enn til level 9. Årsaken er at jeg som sagt bruker ytterst god tid og farter overalt på kartet. Jeg kan jo ikke gå glipp av noen gullmynter eller annet godis som ligger gjemt i et lik. Alt må finkjemmes ned til den minste detalj. Derfor bruker jeg lang tid på spill som Diablo III. 

Alle rollespill er jeg nøye med å finne alt som er skjult eller ligger godt gjemt rundt omkring i håp om å finne noe spennende som kan brukes til min fordel i spillet. Selvsagt bruker jeg da også lang tid på spillet og jeg rusher ikke bare for å blir ferdig. Dette vet jeg det er mange som gjør og jeg kan da ikke skjønne hva gleden da i spillet er. Et spill koster jo en del penger og da må man jo få full valuta for pengene. Da ligger det i min natur å bruke lang tid. 

Hvordan er det med deg, bruker du å rushe deg igjennom spill eller er du som meg og bruker god tid på å gjennomføre spillet ned til minste detalj? Hvilket spill har du brukt lengst tid på opp igjennom tidene? 

Klippet stammer fra Diablo III

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Tar deg ikke tid…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top