Konkurranse: Vinn filmen Vann til elefantene på Blu-ray eller DVD!

har jeg den gleden å kunne invitere til nok en konkurranse og denne gangen er det litt av en godbit som kan vinnes. For fra den 24. august kan du faktisk kjøpe denne filmen og om du ønsker å leie den, så kan du det allerede i dag. I løpet av sommeren har det blitt en del konkurranser og flere vil det bli i tiden fremover. Svar riktig på spørsmålet nedenfor og du er med i trekningen.Her er litt om hva du kan forvente deg av filmen:

Hypnotiserende og forførende med sin forbudte kjærlighet, intriger og vakre stemning. Vann til elefantene er et romantisk drama med Reese Witherspoon, Robert Pattinson og Christopher Waltz. Utgivelsen inneholder dvd-versjonen av filmen på egen disk.

Oscar-vinnerne Reese Witherspoon og Christoph Waltz slår seg sammen med Robert Pattinson (Twilight-serien) i denne storslagne fortellingen, basert på Sara Gruens kritikerroste bestselger.

En veterinærstudent (Pattinson) og en vakker sirkusartist (Witherspoon) treffes og forelsker seg i hverandre, mot alle odds. Men den hemmelige romansen fører til vilt raseri hos den karismatiske men ustabile ektemannen hennes (Waltz).  


Føler du at du gjerne vil vinne denne filmen, ja så skal du kun svare riktig på spørsmålet under, sende svaret på mail merket med Vann til Elefantene til [email protected] OBS – NY MAILADRESSE!
Hvor mange minutter varer filmen?

a) 114

b) 115

c) 116


Vet du svaret, så send meg en mail og kanskje er det du som stikker av med filmen på enten Blu-ray eller DVD.

Om du ønsker mer info om filmen, så finner du det inn på SF Norges offisielle nettside!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min for ekstra sjanse for å vinne!

Konkurransen avsluttes 18. september!

Lykke til!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg