Gameplay fra Cities Skylines: After Dark. Velkommen til Ramberg!

I løpet av dagen lanseres After Dark, den etterlengtede tilleggspakken til Cities Skylines og gårdagen brukte jeg på å spille masse Cities Skylines bare for å kunne presentere dette for mine mange følgere på Youtube. Først som sist må jeg bare innrømme at jeg er veldig godt fornøyd med tilleggspakken som inneholder utrolig mye bra og som jeg har savnet i spillet. Spesielt dag og natt syklusen var etterlengtet. I tillegg får vi med oss mange nye bygninger, vi kan spesialisere turisme og natteliv for våre innbyggere med puber, discotek, restauranter som holder åpent om natten. Som om ikke det er nok, så får vi oss en skikkelig storflyplass med metrohub, bussstasjon, fengsel for de kriminelle pluss masse annet snacks.

Cities Skylines er et spill som egner seg for alle aldre og er veldig kreativt. Faktisk er det såpass lærerikt at spillet uten problemer kunne ha blitt brukt som læring i skolesammenheng. I spillet må man bygge etter økonomien og man må følge med at trafikken flyter, at innbyggerne får det de trenger av service som politi og branndekning. I tillegg til at man må bygge skoler og har et godt utbygd helsevesen. Hele byen lever og hvor du kan følge innbyggerne dine på sin vei i samfunnet. 

vil jeg presentere klipp fra spillingen min og hvor jeg har valgt å bruke kartet Ramberg som på mange måter er utfordrende, men som er råherlig å bygge på. For med fjorder og høye snødekte fjell får du følelsen av å være nettopp i Ramberg. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines!

Tilleggspakken After Dark lanseres i dag, den 24. september til PC og her er noen klipp jeg håper du vil like. 

 

OvdT65giO6g

 

KlOvPR1QL08

 

aL2JpsUBvt0

 

5RWYYykw1x8

 

QuQZyT70QaA

#citiesskylinesafterdark #citiesskylines #colossalorder #paradoxinteractive #spillersunt #ramberg #dlc #tilleggspakke #citybuilder #letsplay #gameplay #pcgamer #pcgaming #pcgame #game #pc #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #kingstontechnology #hyperx #gigabytge #benq #collermaster #qpad #sony #healthygaming #lærespill 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg