Forandring fryder…

Jeg er en person som digger forandringer og spesielt om det er med på å gjøre ting bedre. En venn av meg, Marcus Langnes har lagd flere spennende ting for meg og det siste han har lagd er en ny banner til Youtube-kanalen min. Den er råherlig og Marcus fortjener alle den skryt han kan få. Jeg er evig takknemlig.

Her er det nye banneret som jeg kommer til  publisere på Youtube-kanalen min – > Gammerns Gamerkanal i løpet av tirsdagen. Gleder meg sykt til det.

Tusen hjertelig takk Marcus for et utrolig stykke godt arbeide. Dette kan du og jeg er imponert!

#grafikk #marcuslangnes #youtuber #gammernsgamerkanal #header #banner #graphic #pcgamer #gamer #design #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top