Snart avsløres hva som skjer etter mørket faller på…

Jepp, nå er det ikke mange dagene til jeg avslører hva som skjer etter at mørket faller på. For å si det slik, det kommer til å bli kriminelt herlig å presentere det før dere. For om natten skjer det mye bare for å si det slik. Økt kriminalitet, masse aktivitet på de mange restauranter, hoteller og barer. Bare det å se byen min omkranses i en nydelig solnedgang gleder jeg meg sykt til. 

torsdag skjer det og da er jeg klar til å presentere mine underverker på Youtube-kanalen -> Gammerns Gamerkanal!

Er du klar? 

#citiesskylines #paradoxinteractive #colossalorder #citybuildergame #afterdark #dlc #citybuildinggame #pcgame #pcgamer #pcgaming #letsplay #youtuber #gammernsgamerkanal #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #goodgame #spillersunt 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top