Hva sier kundene om Clevertouch? #1 – Mardahl Maskin AS

Reklame | Clevertouch / Kontorplan

 

Jeg stortrives å jobbe for Kontorplan og spesielt med tanke på hvor allsidig bedriften er. Vi er totalleverandør av kontorutstyr og hvor min spesialitet blant annet er Clevertouch interaktive skjermer. Jeg jobber også med andre ting og produktene som vi har her er ikke ulikt det jeg jobbet med for Tybring Gjedde for noen år tilbake.

 

Clevertouch er det jeg jobber med med og som har fått mitt fokus. Skjermene fra denne internasjonale og høyt aktede produsentene Sahara AV er ledende med blant annet merket sitt Clevertouch. De har mottatt masse innovative priser for skjermene og som passer like godt til klasserommet, møterommet, produksjonhallen, konferanserommet til kontrollrommet. Her er det nær sagt fantasien som stopper i henhold til bruksområdet.

 

Clevertoch-skjermene finnes i ulike størrelser og ulike modeller. Det som kjennetegner dem er den unike interaktive programvaren og som skiller skjermene ut som den ledende innenfor segmentet. Dette gjør også at disse skjermene egner seg så og si overalt hvor man skal presentere og dele det man presenterer med mange. Gjennom denne bloggserien vil dere kunne lese om mange forskjellige kunder som bruker Clevertouch i arbeidet og hvordan dette blant annet er med på å effektivisere arbeidsdagen. 

 

Inge Mardahl presenterer hvordan de bruker sin Clevertouch-skjerm blant annet under planlegging av prosjekter, møter m.m.

 

Tiden fremover kommer vi til å presentere kunder som bruker Clevertouch til daglig. Disse kundene er mange og noen har fortalt litt om bruken og hvor mye skjermene betyr for dem. Først kunde ut er Mardahl Maskin AS her på Orkanger. Hovedområdet for selskapet er generell anleggsvirksomhet innen bygg- og anlegg. Selskapet har mange ben å stå på og er en av de ledende anleggs- og entreprenørselskaper lokalt. Det var gründer og daglig leder Geir Mardahl som grunnla selskapet i 1990 og frem til i dag blitt en stor aktør på mange områder. De tilbyr alt fra større anleggsoppgaver til mindre gravearbeider. I tillegg har Mardahl Maskin AS et verkstedsenter, driver med oppretting/lakkering for alle kjøretøy. Teknologiske nyvinninger er også en viktig suksessfaktor for selskapet hvor de blant annet kurser medarbeiderne samt sertifiseringer er derfor et høyt prioritert område. Selskapet har over 100 ansatte og er stadig i vekst.

 

Utstyr: Clevertouch Pro series 86 tommer med tilkoblet Windows 10 PC.

 

Hva var bakgrunnen for at dere anskaffet deres 86 tommer Clevertouch Pro-skjermen?
Kontorplan sendte ut en invitasjon på mail for en demo av skjermen og jeg er ikke den som egentlig åpner slike mailer, men den dagen gjorde jeg det. Følte at dette var interessant for oss å se på.

 

Hva bruker dere i hovedsak skjermen til?
Presentasjon av prosjekter. Markering direkte på skjerm i kartutsnitt som igjen enkelt sendes til arbeiderne ut i felten. Brukes aktivt i møter. Vi har tilkoblet en PC til skjermen og dette fungerer meget godt for oss.

 

Har du noen tips til hvordan man kan utnytte skjermen på best mulig måte?
Sett inn en Windows 10 PC og vips så har du et meget godt og effektivt arbeidsredskap med mange funksjoner.

 

Er Clevertouch noe du vil anbefale andre store og små bedrifter?
Uten tvil og i spesielt i møterom. Clevertouch er et meget fleksibelt verktøy som fungerer kjempegodt til vårt bruk.

 

Tror du det kan være aktuelt å få i flere skjermer om anledningen skulle by seg?
Ja, etter hvert blir det nok det og hvor Clevertouch leverer det vi er ute etter å bruke en slik skjerm til.

 

Ut i fra dette er altså Mardahl Maskin AS veldig godt fornøyd med Clevertouch og hvor Inge Mardahl synes skjermen fungerer godt til deres bruk.

 

 

Om du vil vite mer om selskapet og hva de kan tilby, så gå inn på nettsiden til Mardahl Maskin AS.

 

Om du vil vite mer om Clevertouch, så gå inn på nettsiden her.

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top