Elden Ring ser sykt bra ut!

 

Under årets E3-messe var det mange som benyttet seg av å annonsere nye spill og en av disse var FromSoftware og med seg på laget har utvikleren Bandai Namco. Det unike med dette spillet i mine øyne er uten tvil samarbeidet mellom Dark Souls-utvikleren FromSoftware og Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin. Nettopp dette samarbeidet kan virkelig gi litt av et fyrverkeri av et spill. 

 

 

Elden Ring skal i følge planen gå for å være et actionrollespill satt i en ny fantasy-verden og som er skapt av Hidetaka Miyazaki. Alt skjer i en gedigen åpen verden og hvor kampene blir mange og komplekse. Denne kombinasjonen er meget spennende spesielt når man tenker på hvilke kaliber alle disse partene er. Spillet skal lanseres til Playstation 4, Xbox One og PC. Når dette skjer vites ikke, men mens vi venter så kan vi kose oss med denne herlige traileren som ble presentert under annonseringen av spillet på E3.

 

 

Vil du vite mer om Elden Ring, så gå inn på nettsiden her og se hva du har i vente.

 

Flere som gleder seg til dette spillet?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top