Spillekspert for NTB!

Jeg har lang fartstid i spillverdenen og har gjort veldig mye både på godt og vondt. Det har blitt mange sene kvelder og mye jobbing siden jeg startet i Gamereactor våren 2001. Det har vært en fin tid og fått utrettet mye for denne siden både som skribent og annonseselger. Med over 15 000 publiserte tekster, haugvis av forumkommentarer og en god del blogger (mistet tellingen), så er det en fryd å kunne si at jeg har viet mye av min tid til Gamereactor. I tillegg har jeg fått min egen brevkasse hvor man kan stille meg spørsmål om det som omhandler barne og familiespill – www.grplay.no

Jeg har også mange jern i ilden og jobber med å holde foredrag for barnehager, barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, høyskoler og sist men ikke minst, jeg har blitt spurt av Helse Midt-Norge om å holde foredrag om spilling med tanke på positive og negative sider med den og hva som finnes på markedet av spill og konsoller.

Jeg arrangerer datapartyer, spillevents m.m. og prøver å gjøre så mye jeg kan for å underholde spillNorge. For to uker siden fikk jeg en meget interessant telefon. Det var faktisk en person fra NTB (Norsk Telegram Byrå) som ringte og de lurte på om de kunne få et intervju med meg. Jeg svarte selvsagt ja til det og følte meg svært beæret å bli spurt. Er det noe jeg kan så er det spesielt barne og familiespill hvor jeg stort sett har testet ut det som finnes. Derfor mente de at jeg var rett person til rett sted og med det ble jeg en spillekspert for NTB.

I dag begynte fruktene av intervjuet å komme frem i media og i den forbindelse har noen av mine venner funnet noen linker. Om du ønsker å vite hva jeg sa i intervjuet, så er det bare å klikke på linkene nedenfor. God lesing!

http://www.sb.no/forbruker/slik-unngar-du-at-barna-far-spilldilla-1.6005985

http://www.oblad.no/nyttig/slik-unngar-du-at-barna-far-spilldilla-1.6005934/

Nå håper jeg at med dette kan bidra enda mer til å gjøre spillNorge et bedre sted for oss gamere og som gjerne vil bruke litt tid på å spille!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top