Gode og dårlige nyheter!

I det siste har jeg opplevd både positive og negative ting. Ting som har fått meg til å innse at man skal være takknemlig for det man har.

Spesielt innen spillverden kan man oppleve dette og i dag har jeg fått både gode og dårlige nyheter. Som dere for lengst har fått med dere, så er jeg blodfan av Battlefield-serien og helt siden Battlefield 1942 har jeg vært slave til denne meget heftige serien. Det som i grunnen startet opp som en uskyldig prøving av Battlefield 1942, endte opp med at Battlefield ble den serien jeg har brukt mest tid av mitt liv til (på fritiden).

Jeg tar den dårlige nyheten først (som også kan leses i nyhetsdelen vår). Battlefield 1943 kommer ikke til PC. Dette er et spill jeg har ventet veldig lenge på og håpet i det innerste at det skulle dukke opp. Men da Battlefield: Bad Company 2 dukket opp før 1943 ante jeg ugler i mosen og dessverre fikk denne følelsen rett. Selvsagt skjønner jeg også begrunnelsen til DICE hvorfor 1943 ikke dukker opp til PC, men det spillet så meget heftig ut og jeg tror det ville ha passet perfekt som PC-versjon.

Den gode nyheten var uten tvil Battlefield 3 og teasertraileren som du blant annet kan finne http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ea.com%2Fbattlefield3%2Fvideos%2Fbf3-teaser&h=88434. Dette spillet har jeg ventet på lenge, helt siden jeg la opp en artikkel om det for et par år siden. Jeg visste at det ville komme og var bare et tidspørsmål. For den populariteten Battlefield 2 fikk, så måtte det komme en treer.

Hvorfor liker jeg Battlefield bedre enn Call of Duty? Det er flere grunner til det. Selvsagt elsker jeg også CoD-spillene, men når det kommer til multiplayer (online spilling) er det ingen som kan slå DICE og deres opplegg. Når jeg spiller multiplayer er jeg ute etter lagspill og ingen av krigsspillene som finnes i dag (som jeg har prøvd) foruten Battlefield, har denne genuine måten å samle en tropp for så å slakte fiendenhardt og brutalt. Det å kunne snakke sammen på VT og kjøre taktiske planer for så å ta ut en flagg på, er unikt og det gjør det hele til en meget underholdende måte å spille. Dette har ikke de andre spillutviklerne klart å kopiere helt i sine spill og derfor holder jeg fortsatt en knapp på at Battlefield 3 kommer til å være stjernen i lang, lang tid på spillhimmelen.

Hvordan er det med deg, hvilket multiplayer spill i denne sjangeren liker du best og hvorfor gjør du det? Liker du å spille “lonely wolf” eller liker du å spille som et lag hvor dere har et skikkelig mål sammen? Hvordan tror du Battlefield 3 kommer til å bli og tror du CoD og Activision har noe å frykte i forhold til Battlefield og DICE?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top