Roccat Sova – Det perfekte våpenet for sofaspilling!

Reklame | Roccat


 

Denne gangen er det et tastatur som har fått navnet Sova som har fått kjørt seg. Kan med en gang si at dette er litt utenom det vanlige av tastatur jeg har spilt med, men det funker fjell å spille med. Selv en ikke skulle tro det, så er Sova søren meg et mekanisk tastatur. Akkurat det er nesten vanskelig å tro, for det er sååå stille når du trykker inn tastene, men ifølge Roccat er det deres egne TTC-brytere som er i bruk.
 

Sova er altså navnet på tastaturet og som for meg har gitt ett litt annet perspektiv når det kommer til tastaturbruk. For det å sitte i sofaen og spille spill er litt uvant spør du meg, men når man har et produkt som Sova så funker det helt perfekt. Sofaspillingen får en helt ny dimensjon med Sova og som gjør at man kan ligge eller sitte mens man spillet. For tastaturet legger du pent og pyntelig på fanget.
 


 

Hva er det som gjør det mulig å ta med seg tastaturet for sofaspilling? For det første så er det tastatur og musmatte i ett. Numtastene har blitt fjernet til fordel for selve musmatten. Den er lagt i hardplast trukket med et spesielt glatt belegg og som får musen til å gli sykt lett. Måtte faktisk skru ned sensen på musen og det er sjelden man opplever. For det tredje så finnes fire tøyputer på undersiden av tastaturet som gjør at det ligget godt i fanget eller over lårene.
 

Skumgummiene i putene på undersiden former seg etter lårene og gjør at tastaturet ligger fjellstøtt i fanget mitt og på lårene. Rett og slett genialt spør du meg. På baksiden kan du sette på en dokkingskinne for musledningen. Det er i og for seg bra, for i fanget vil ledningen krøller seg til alle kanter uten denne dokkingskinnen og hvem har ikke opplevd det at musledningen har kveilet seg i alle retninger.
 


 

Videre har selvsagt tastaturet lysregulering. Det vil si at man kan velge mellom styrken i det blå lyset. Dette er veldig gunstig om det er mørkt i stua eller på soverommet hvor man sitter og spiller. Med seks forskjellige lysinnstillinger så er valget ditt. Lyset styres gjennom Roccat sin egen Swarm-teknologi og her har du full kontroll over innstillinger, tastefunksjoner med mer.
 

Selve platen som omkranser tastaturet og musmatten er lagd av hardplast og gjort så lett som mulig, men også tung nok til at det hele ligger stabilt over lårene eller i fanget. Har heller aldri følt ubehag over å ha det i fanget, kun at man blir litt klam på lårene og i fanget, men utenom det så går det sykt bra å spille med Sova.
 


 

Som vanlig er tastaturet spekket med funksjonstaster og som gjør at man finner en rekke snedige snarveier og som kommer godt i bruk om man f.eks. skal surfe på nettet, høre på musikk eller se film. Her finner du med andre ord alle de taster du trenger. I tillegg finner du en egen REC-tast som gjør at du enkelt kan gjøre opptak bokstavelig talt med kun et tastetrykk. Selvsagt finner du også medietaster som funker om du holder inn funksjonstasten.
 

At Sova er veldig komfortabelt i bruk er det ikke noe i tvil i. For det er ufattelig behagelig å legge tastaturet i fanget og bare ligge lent godt tilbake i sofaen eller stolen å spille favorittspillene. Om du i tillegg har en Steam-box tilknyttet TVen på stua, så kan jeg trygt si at du er i syvende himmel og kan virkelig utnytte Sova til det fulle.
 


 

Er det en ting Sova innehar så er det presisjon. Tastene reagerer momentant på mine tastetrykk og gjør at jeg kan spille alle slags spill. Om det er skytespill, strategiske spill, sportsspill, flipperspill (min favoritt) eller bilspill. Sova funker godt til alle disse sjangerne.
 

Frempå tastaturet finner du også to USB-innganger. Det vil si at man kan lade opp enheter via Sova eller plugge inn headset eller hva det måtte være av enheter du ønsker. For å få til dette krever også at man kobler til et ekstra USB-støpsel. Dette er rett og slett genialt og som gjør Sova enda mer brukervennlig.
 


 

Kabelen til tastaturet er også ekstra lang slik at du kan sitte et godt stykke unna PCen eller den enheten du kobler det til. Nok et punkt som gjør dette tastaturet til en sikker vinner for sofaspillingen.
 

For å være helt ærlig så er jeg nok en gang imponert over hva Roccat har fått til og hvordan de på nytt beviser at de tenker på oss som spiller spill. Sova er meget behagelig å ha i fanget og man kan sitte time etter time og spille. Musen glir sykt lett på den fastmonterte musmatten og alt er så godt tilpasset en herlig spillopplevelse i sofaen eller godstolen. Hva mer enn det kan man drømme om?
 


 

Om du vite mer om Roccat Sova så finner du det inn på nettsiden deres.
 

Hva synes du om dette produktet? Er Sova noe du gjerne ville ha spilt med? 
 

f1RnhVtnHKM

#roccat #sova #gamingtastatur #gadget #omtale #anmeldelse #spill #spilling #gaming #gamer #games #game #gamingutstyr 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top