FET KONKURRANSE! Vinn Blue Yeti Nano – Perfekt for Streaming!

Reklame | Blue

 

Er det noe jeg liker utrolig mye så er det å kjøre konkurranser og nå er det ikke lenge siden jeg kåret vinneren av Koss GMR-545 gaming headset. Med det i mente kan jeg selvsagt ikke hvile på laurbærene og kjører i gang en helt ny konkurranse. Denne konkurransen blir liggende en god stund og det vil være den store sommerkonkurransen her på bloggen min.

 

 

I denne fete konkurransen kan du vinne et produkt som du kanskje har lest produktomtalen av for ikke så altfor lenge siden. Det vil si at du her nå blant annet kan vinne Blue sin nye “lille” Yeti Nano som er like stor som sine brødre selv om størrelsen er noe mindre. Som man sier, “man skal ikke la seg bedra av størrelsen”, for Nano er et produkt med et meget høyt brukergrensesnitt og fungerer helt perfekt om du skal streame eller ta opp til bruk i videoer.

 

 

Designet til Nano altså adskillig mindre enn det vi er vant med fra denne produsenten. De andre mikrofonene i Yeti-serien er en god del større og tyngre. Størrelsen på Nano er L: 10.9cm, B: 9.6cm, H: 21.1cm, mens f.eks. Yeti har størrelsen L: 12cm, B: 12.5cm, H: 29.5cm, noe som tilsvarer at Nano er en god del mindre enn sine søsken.

 

 

Produsenten Blue har nok en gang bevist at de virkelig sørger for gode produkter for både gamer og selskaper store som små. Brukerfunksjonaliteten er stor på Nano og om du er streamer, daglig leder eller rett og slett en som vil lage spennende innhold til din kanal, så passer Nano perfekt. Om du også er en del på farten så sørger størrelsen for at det ikke er noe som helst problem å ta den med deg, for den tar mye mindre plass enn sine søsken av samme sort.

 

 

Hva skal du så gjøre for å være med i trekningen av denne lekkerbisken? Jo da, det er ikke mye, men det du skal skrive (en gang) i kommentarfeltet er som følger: “Jeg vil vinne Blue Yeti Nano”. Om du ikke ser kommentaren din komme opp med det samme, så fortvil ikke, den må bare godkjennes.

 

*Konkurransen kan kommenteres til og med 31. juli* 

 

Vil du lese mer om Blue Yeti Nano så gå inn på nettsiden til produsenten.

 

 

Nå er det altså ikke lenge igjen til sommeren starter for alle og enhver. Mange gleder seg stort til denne tiden av året hvor man får litt mer fri og hvor man gjøre litt som man ønsker. Flere benytter seg av å spille mer, andre ut i naturen, mens andre drar land og strand på ferie. 

 

Deltar du i konkurranser og har du noen gang vunnet i slike nettkonkurranser?

 

90 kommentarer

Siste innlegg