KONKURRANSE! Vinn HyperX Predator DDR4 RGB minnebrikke på Spill er sunt!

Reklame | HyperX


 

Facebooksiden til Spill er sunt er aktive når det kommer til konkurranser og en av de som virkelig har vært med og sponset premier er produsenten HyperX. De har gjennom en årrekke gått i bresjen for å utvikle og produsere gamingstuff for kresne gamere. Om du vil delta i en dødsfet konkurranse så må du hive deg inn på facebooksiden og delta. Der kan du vinne noe så fett som minnebrikker til din PC. Hele 16GB med fargesprakende Predator DDR4 RGB kan nå bli din. 
 


 

Hva du skal gjøre for å vinne dette finner du ut om du gå inn på facebooksiden til Spill er sunt. Hva er så spesielt med premien? Her er noen harde fakta om det du kan vinne; 
* Fierce black aluminum heat spreader
* High speeds and low latencies pump out extreme DDR4 performance
* Intel XMP-ready profiles optimized for Intels latest chipsets
* Backed by a lifetime warranty

 


 

Predator DDR4 gives your system a boost of stunning style you can customize with motherboard RGB software, and you can keep it all in sync, thanks to HyperXs Infrared Sync technology. 
 

Så hva skal du gjøre for å være med i trekningen? Nettopp, gå inn på facebooksiden til Spill er sunt og delta
 

Deltar du i slike konkurranser? 
 

rjnhRpxFKlM

#hyperX #spillersunt #ram #konkurranse #vinn #gamer #gaming #games #game #spill #spilling #pc #minnebrikker

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top