Vinn det populære spillet Fishing: Barents Sea!

Reklame | Misc Games AS


 

Gjengen i Spill er sunt har endelig fått en ny konkurranse og denne gangen er det ikke hvilken som helst konkurranse for nå kan du faktisk vinne den populære fiskesimulatoren Fishing: Barents Sea. Spillet har solgt bra og stadig flere vil ut på det syv hav for å prøve fiskelykken om det er i ei lita jolle eller en gigastor tråler.
 


 

Du starter med at du arver en jolle og da er det bare å dra ut for å finne fisken. Etter hvert som fangsten blir større så kan du utvide og oppgradere båten din. Etter hvert må du finne mannskap til båten din og som hjelper deg med å ta inn enda større fangst. Jo større båt, jo lengre til havs kan du dra for å finne fisk som er større og har mer verdi.
 

Om du vil vinne Fishing: Barents Sea så vil jeg anbefale deg å stikke innom facebooksiden til Spill er sunt og delta. Kanskje er det du stikker av med din versjon av spillet. 
 


 

Om du vil vite mer om spillet så finner du det inn på Steam
 

aQjOebmf2ug
 

#fishingbarentssea #miscgames #konkurranse #spill #gamer #gamer #games #game #gaming #facebook #

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top