Hva sier du til å få med navnet ditt i Flåklypaspillet?


 

Da jeg for ikke så altfor lenge siden fikk vite at det klassiske Flåklypa Grand Prix spillet skulle oppgraderes, så stod jubelen i taket. ikke bare meg som jublet, men også dama mi og barna. Alle har et forhold til spillet til PC og som fikk oss til å bli en del av den digitale verden med Flåklypa. Husker meget godt 3D-brillene som fulgte med spillet som ble så flittig brukt at de revnet og hvor jeg påfølgende måtte tape sammen brillene. Det sier litt over hvor populært det var. 
 

Nå er altså en oppgradering av spillet på gang og det er ingen ringere enn de kjente og kjære Ravn Studio som har tatt på seg dette ærefulle oppdraget. At de har vett til å gjøre det skjønner jeg i grunnen godt. For er det noen som her i Norge som kjenner Caprion-universet godt så må det nettopp være Ravn Studio. Utvikleren står nemlig bak DS-spillet Flåklypa Grand Prix som er et spill som er et spill som ble utrolig godt mottatt da det ble lansert 23. april 2010. 
 

Å utvikle spill vet du sikkert koster utrolig masse penger og du har også fått med deg at en del utviklere har kjørt i gang med kickstarterkampanjer eller spleiselag nettopp for å få nok penger til utviklingen. Dette er en smart måte for å få inn det utvikleren trenger for å kunne opprettholde trykket på utviklingen av spillet. Ravn Studio vil også prøve et spleiselag med deres kommende oppgraderingen av Flåklypa-spillet og det synes jeg definitivt er innafor. For igjen, det koster skjitmye penger å utvikle spill. Selv om spillutviklere i Norge i dag får støtte, så får de på langt nær nok støtte og spesielt når utviklingen koster så sykt mye penger som den gjør.
 

Da er det slettes ikke dumt å kjøre en folkefinansieringskampanje for å få spillet så godt som overhode mulig. Spleiselaget strekker seg over flere muligheter i støtten og hvor man legger opp til at man faktisk kan bli en del av spillet når det etter hvert lanseres. Hva sier du f.eks. å få med deg navnet i rulleteksten? Eller hva sier du til å få navnet ditt på reklameplakatene rundt omkring på racerbanen? Nettopp dette er faktisk mulig. Her er det til syvende sist lommeboken din som bestemmer hvor mye delaktig du blir i det nye Flåklypaspillet. 
 

Spleiselaget foregår gjennom DnBs portal, Startskudd og hvor du gjennom Vipps eller kredikort kan være med å bidra med en liten  eller stor slump med penger. Pengene som kommer inn til prosjektet, vil ene og alene gå direkte til selve utviklingen av spillet. Ditt bidrag er helt avgjørende for at spillet skal bli realisert. 
 

Til gjengjeld lover Ravn Studio å bruke hver krone med omhu og omtanke, slik at vi sammen kan skape et Flåklypa-spill vi alle kan være stolte av. Et spill som lever opp til både den legendariske filmen, og det originale Flåklypaspillet som er elsket av så utrolig mange og det i flere generasjoner. I løpet av kampanjeperioden trekkes en eksklusiv tur i selveste Il Tempo Gigante blant alle bidragsyterne deres. Vinneren må kunne stille i løpet av kampanjen, og må akseptere å bli profilert i den videre kampanjen.
 

Om du nå føler dette høres spennende ut så hiv deg i rundt og bli med den største spleiselaget noensinne og det for et spill som virkelig har slått rot i befolkningen. Vil du være med på dette spleiselaget, så finner du det inn på DnBs portal Startskudd
 

Hvilket forhold har du til Flåklypa-spillet?
 


 

#spill #gamer #games #game #gaming #flåklypagrandprix #ravnstudio #norsk

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top