Hva betyr “ranked up” for deg?

Helt siden jeg begynte å spillet Battlefield 2, har jeg vært opptatt av ranking. For i det spillet klarte jeg faktisk å komme på en syvende plass i Norge med beste treffsikkerhet da jeg ga meg i fordel for Battlefield 2142. I sistnevnte spill havnet jeg blant de 40 beste som sniper i verden og beste i Norge.

I dag spilles det en god del Battlefield 3. Også her betyr raningen en viktig rolle for meg. For selvsagt ønsker jeg å ligge i toppen av listene og gjør alt som står i min makt for å klare det, selv om jeg som oftest må se meg slått av andre og havner litt lengre ned på listene. Drivkraften min er som du da kanskje skjønner, ranking.

Hvor mye teller rankingen for deg eller kanskje bryr du deg ikke om ranking i det hele tatt?

Nedenfor ser dere et bilde som viser hvordan jeg ligger på verdensrankingen i Battlefield 2142


Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top