I dag er tilleggspakken Sunset Harbor klar for Cities Skylines!

 

Så var dagen her og en helt sprit ny tilleggspakke er klar for deg som spiller bybyggespillet Cities Skylines. Spillet ble lansert mars 2015 og siden har den finske spillutvikleren Colossal Order også kjent for spillene Cities in Motion samt Cities in Motion 2. Fra spillets lansering i 2015 har utvikleren vært meget aktiv med å slippe tilleggspakker til spillet som fortsatt holder koken. 

 

 

Som om ikke det er nok så har man også mulighet til å sette sitt eget preg på bybyggingen med å lage sine bygninger m.m. I dag finnes titusenvis av bygninger, kjøretøy, parker, mods m.m. til spillet noe som også bidrar til den lange levetiden til Cities Skylines. Nå som det har gått over fem år siden lanseringen av spillet begynner spillere verden over å savne en oppfølger. I stedet har Colossal Order lansert tilleggspakke etter tilleggspakke. Når en oppfølger annonseres vites ikke, men jeg håper det ikke blir så altfor lenge til. 

 

 

I dag, den 26. mars lanseres altså en helt ny tilleggspakke og denne pakken har fått navnet Sunset Harbor. Her får du muligheten til å leke deg med ny kollektivtrafikk i form av småfly, trolleybusser, ny fiskeindustri pluss annet snacks til spillet. Som vanlig kommer også litt tilleggssnacks til spillet om du ikke ønsker å bruke penger på Sunset Harbor. Dette er noe utvikleren fra starten har vært flink til å gi oss som spiller spillet. 

 

 

Her er det som du kan kose deg med i den nye tilleggspakken Sunset Harbor: 

Ahoy! Cities: Skylines – Sunset Harbor introduces the fishing industry, new mass transit options, and important city services. Increase your city’s entertainment with the Aviation Club and fly with passenger helicopters and private planes. Create cities across five new maps and build fishing infrastructure to develop your agricultural industry.

 

Key Features:
* Underwater Friends
* Explore the new fishing industry with control over fishing boats at sea and fish farms, adding a new commercial element to your city.
* Water Water Everywhere
* Utilize Water Treatment Plants that process waste water for additional uses.
* Find Your Route
* Explore new bus systems, including the Intercity Bus Service for transit between cities.
* Fly In Style
* The Aviation Club building encourages small plane owners to take part in recreational flying.
* Five New Maps
* Find a spot for the perfect city to build! Sunset Harbor includes a variety of different maps featuring boreal, tropical and temperate locales.

 

 

Så da er det bare å glede seg til mer nytt til det evig voksende Cities Skylines. Jeg gleder meg, gjør du? 

 

 

 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top